Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Contestația în anulare a fost respinsă

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoareFoto: Arhiva Click!
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoareFoto: Arhiva Click!

UPDATE Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins contestaţia în anulare făcută de fostul preşedinte al PSD, așa că rămâne în închisoare.

Liviu Dragnea ar putea petrec Crăciunul în libertate. Fostul lider PSD are emoţii mari, marţi (10 decembrie), pentru că Instanţa Superemă va judeca contestaţia în anulare depusă de Liviu Dragnea prin care cere să fie achitat de pedeapsa de 3 ani ani şi jumătate din dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Liviu Dragnea are marţi întâlnire cu magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pocesul fostului lider PSD prin care acesta încearccă să scape de pedeapsa de 3 ani şi jumătate de închisoare a început la ora 09.00, anunţă Antena 3. Acesta este al doilea termen al contestaţiei depuse de Liviu Dragnea. Data trecută procesul a fost amânat la cerinţa fostului preşedinte al social-democraţilor care a cerut să i se permită angajarea unui avocat care să-l apere în acest proces. 

Aşa arată acum Liviu Dragnea după cinci luni de închisoare
Aşa arată acum Liviu Dragnea după cinci luni de închisoare

Fostul lider al social democraţilor beneficiază de aceasta cale extraordinară de atac după motivarea Curţii Constituţionale pe completele specializate de la Instanţa Supremă.

Liviu Dragnea îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman. A stat în perioada de carantină de 21 de zile și a fost dus în cea mai bună celulă, în care a mai ”locuit” și Adrian Năstase. Cum a aflat că la Rahova considerat penitenciar de tranzit s-a amenajat un pavilion pentru persoane private de libertate cu regim protejat, Dragnea a optat pentru a nu se muta. Deși celula are patru paturi, când a venit a stat singur iar acum îl are coleg pe fostul șef al Fiscului, Sorin Blejnar. Cei doi stau toată ziua la taclale și se plictisesc unul cu altul, având în vedere că au statut de deținuți cu regim închis. Pe etaj cu ei stă un alt deținut celebru, Radu Mazăre, cu o pedeapsă mult mai mare, nouă ani de închisoare tot în regim închis, dar care s-a acomodat cu locul mult mai bine și are trei colegi de cameră: doi turci și un român.

Citeşte şi:

Cum a trecut prima lună de închisoare pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, după condamnare: «Am asistat la o execuție în masă». Își păstrează toate funcțiile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net