Liviu Dragnea, nesigur cu privire la căsătoria cu iubita tinerică? «Nu știu dacă acceptă»

irina_tanase-liviu-dragnea.png

Ce spune Liviu Dragnea despre căsătoria cu Irina Tănase
Foto: Arhivă personală

Deși anul trecut iubita liderului PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, făcea „parada modei” cu un inel de logodnă care nu a trecut deloc neobservat, se pare că cei doi nu au purtat încă o discuție serioasă cu privire la marele eveniment. Chiar dacă Dragnea a dezvăluit că este pregătit să-și pună pirostriile, se pare că acesta se teme de faptul că tânăra în vârstă de 26 de ani care i-a furat inima ar putea să îl refuze.

Liderul PSD, în vârstă de 56 de ani, a anunţat în data de 10 martie 2018, la congresul PSD, că va face pasul cel mare, după ce la eveniment camerele de filmat au surprins imagini cu bijuteria de pe inelarul Irinei Tănase. 

Irina este logodnica omul politic din luna mai 2016, și, se pare, că este și femeia cu care liderul PSD este pregătit să facă pasul spre o nouă căsnicie. Cei doi sunt mereu de nedespărțit în cadrul evenimentelor la care participă împreună, chiar dacă există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, fiind adesea surprinși în momente tandre sau sorbindu-se din priviri.

liviu-dragnea-irina-tanase-nunta1.jpg

Irina, sorbindu-și din priviri iubitul
Foto Inquam Photos/ Octav Ganea

Ce spune Liviu Dragnea despre căsătoria cu Irina, iubita lui 

Irina Alexandra Tănase şi Liviu Dragnea au lucrat iniţial împreună, ea fiind asistenta lui personală. După divorţul de Bombonica, din 2016, liderul PSD a fost consolat de blonda, care astăzi i-a cucerit inima. Dragnea a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Bombonica Prodana. Cei doi au împreună o fiică, Alexandra, în vârstă de 22 de ani, care i-ar putea fi cu lejeritate prietenă bună Irinei. 

Se pare, totuși, că Liviu Dragnea nu mai este în prezent atât de sigur de o eventuală nuntă. Acesta a participat, sâmbătă, 20 aprilie, la Conferinţa organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. Abordat de jurnaliștii prezenți la eveniment, liderul PSD a fost întrebat dacă a stabilit data nunții lui cu Irina Tănase. 

„De Paşte o să fiu cu Irina şi cred că o să mergem la o mănăstire. Eu mă feresc să vorbesc despre nuntă pentru că nici nu ştiu dacă acceptă şi nu vreau să mă trezesc că îmi iau angajamente înainte”, a declarat Liviu Dragnea. Întrebarea legată de data nunții a fost pusă de jurnaliști în contextul în care liderul PSD a spus, la mitingul de la Craiova din 12 aprilie, că şi-a ales deja naşii la nuntă, pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Claudiu Manda, care și-au unit și ei destinele de curând. „Îi spunem domnului președinte: grăbiți-vă (cu nunta – n.r.) că suntem de acord”, i-a răspuns Claudiu Manda lui Liviu Dragnea, la momentul respectiv. 

 

Loading...

Citește și

  • Vineri, 30 martie, membrii PSD s-au distrat la petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi a colegului de partid, senatorul Claudiu Manda. Petrecerea a fost una pe cinste, judecând după fotografiile care au fost publicate pe paginile reţelelor de socializare. De la eveniment nu au putut lipsi Liviu Dragnea şi iubita sa cu aproape 25 de ani mai tânără, Irina. Toate privirile au fost aţintite asupra lor, iar Liviu Dragnea a lasat durerile de spate în urmă şi a dansat cu Irina pe tot parcursul nopţii.

  • Liviu Dragnea a ajuns pe mâna medicilor, care l-au supus sâmbătă unei serii ample de investigaţii. Liderul PSD a plecat din timpul unei conferințe de presă, spunându-le jurnaliștilor că nu mai poate continua din cauza unor dureri teribile de spate. Primul diagnostic vehiculat a fost dublă hernie de disc.