Liviu Dragnea mută atenţia de la protestele violente: «S-a încercat asasinarea mea!»

Ultima actualizare:

    Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declaraţii halucinanteFOTO: adevarul.ro
Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declaraţii halucinanteFOTO: adevarul.ro

Liviu Dragnea a avut prima apariție publică după incidentele violente din 10 august, din Piața Victoriei. Liderul PSD a fost invitat marți seară, la Antena 3, unde a făcut o declaraţie halucinantă. El a spus că, anul trecut, s-a încercat asasinarea lui.

Liderul PSD susține că patru străini au venit în România, anul trecut, în aprilie, și s-au cazat la Athene Palace. Cei patru au fost plătiți, spune Dragnea, de "un om celebru", fără însă a spune despre cine este vorba. Preşedintele social-democraţiloe  a dezvăluit, marți, la "100 de minute", că s-a încercat asasinarea sa.

"Au venit patru străini în România. Au fost cazați la un hotel, din ceea ce mi s-a spus și au stat trei săptămâni aici și... mă rog, am scăpat. Dar asta nu înseamnă ca mi-am luat pază sau o să-mi iau pază", a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a precizat că asasinii au reușit chiar să ajungă în preajma sa.

„Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Am aflat cine i-a plătit, dar nu pot spune. Este un om foarte celebru”, a mai spus el. Întrebat de Sandra Stoicescu dacă este vorba despre Soros, Dragnea a răspuns: „El se gândea la mine, eu nu mă gândeam la el”, a completat Dragnea.

Unde se afla Dragnea în timpul protestelor

Mulţi s-au întrebat unde se afla Liviu Dragnea în timpul protestelor violente din 10 august. La 11 zile de la acele momente de panică, liderul PSD a explicatcă era pe litoral.

Liviu Dragnea a povestit că nu avea habar de ce urma să se întâmple în seara de 10 august în Piaţa Victoriei
Liviu Dragnea a povestit că nu avea habar de ce urma să se întâmple în seara de 10 august în Piaţa Victoriei

"Pe 10 august eram la Neptun. Nu eram pe tunul cu apă. M-am uitat la proteste mai spre seară, pe la 7-8. Nu am primit nicio informație înainte de proteste. Nu mi s-a spus ce o să fie. SRI dă informațiile în flux normal președintelui. La restul, selectiv. În mod normal, și eu și domnul Tăriceanu trebuie să avem aceleași informații. Eu primesc foarte puține informații. Iohannis nu m-a sunat după. Eu sunt absolut convins că SRI a dat informații președintelui înainte, despre ce urmează să se întâmple”, a mai spus Dragnea la acelaşi post tv. 

Liviu Dragnea a fost marele absent în perioada post-proteste. La începutul acestei săptămâni, el și-a delegat atribuțiile la conducerea Camerei Deputaților către colega sa, vicepreședintele Carmen Mihălcescu. În lipsa lui, deputata PSD se va ocupa de conducerea Camerei.

Singura reacție a lui Liviu Dragnea despre protestele diasporei a fost o simplă postare pe Facebook, în care îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de instigarea la violențe și de faptul că protestele au fost unele politice.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net