Liviu Dragnea a mărturisit: „Iubesc o fată blondă"

dragnea_2.jpg

liviu dragnea
Liviu Dragnea a dezvăluit că iubește o tânără blondă
Foto: arhivă Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a acceptat o provocare a Antenei 3, în care a răspuns mai multor întrebări cu tentă personală. Cu această ocazie, Dragnea a mărturisit că este îndrăfostit de o tânără blondă și că e pasionat de jocul Angry Birds.

"Iubesc o fată blondă", a dezvăluit liderul PSD în cadrul unei emisiui de la Antena 3. De asemenea, a recunoscut că îl pasionează jocul Angry Birds: "Din când în când, seara, poate o jumătate de oră, poate o oră, maxim, joc angry Birds, Angry Birds Friends."
La capitolul cărți citite, Liviu Dragnea a mărturisit că, după cum își amintește, prima carte citită a fost "Amintiri din copilărie".
Președintele PSD este divorțat de prima soție, Bombonica, dar a fost foarte rar observat în public cu iubita sa de doar 24 de ani. Potrivit Adevărul,ro, cu trei zile înainte de Crăciun, în timpul unei petreceri cu vin vin fiert, șorici, colindători și muzică românească, organizată în curtea sediului PSD din Kiseleff, Dragnea s-a afișat cu partenera sa, Irina.

dragnea_la_petrecere.jpg

liviu dragnea
Iubita lui Dragnea este femeia cu fular roșu
Foto: Adevărul

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • dragnea

    Liviu Dragnea, președintele PSD, a explicat de ce a rămas repetent în facultate. Se pare că nu examenele i-au dat bătăi de cap, așa cum s-ar fi gândit oricine, ci a vrut să-și mai prelungească cu un an statutul de student al Universității Politehnica din București.

  • Liviu Dragnea, afis, trupa rock, EGO

    În timpul studenţiei, Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a cochetat cu muzica rock. Mustăcios şi în tinereţe, Dragnea a fost baterist în timpul facultăţii, într-o formaţie compusă din trei membri. Colegii de trupă şi de facultate au ajuns după 20 de ani acţionari majoritari ai societăţii Tel Drum, firma de asfaltări abonată la contractele cu Consiliul Judeţean Teleorman, condus până în 2012 de Liviu Dragnea.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5