Liviu Dragnea este prezent la Înalta Curte unde se judecă dosarul său de abuz în serviciu

liviu-605x.jpg

Liviu Dragnea are din nou probleme cu justiția
Citeste tot despre: 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este din nou la tribunal, la Înalta Curte de Casație și Justiție anunță news.ro. De data aceasta este vorba de un nou termen în dosarul de abuz în serviciu în care este acuzat alături de fosta lui soţie, Bombonica Prodana, şi angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a început în 31 ianuarie judecarea pe fond a dosarului în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. Marţi, la al doilea termen de judecată, instanţa ar urma să pună în discuţie probele cerute de inculpaţi şi să citească rechizitoriul. 

Liderul PSD a anunțat că știe pe ce se bazează acuzațiile DNA, că este vorba de o declaraţie mincinoasă care a fost făcută de „o doamnă” care a mai fost condamnată pentru luare de mită. Dragnea a povestit că probabil mai denunțătoarea mai are un alt dosar iar procurorii anticorupţie i-au propus „o înţelegere”.

Potrivit procurorilor, în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv de preşedinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, să îşi încalce atribuţiile de serviciu prin menţinerea în funcţie şi implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiaşi instituţii. "În realitate, cele două persoane şi-au desfăşurat activitatea la sediul organizaţiei judeţene Teleorman a partidului politic al cărui preşedinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă", susţin procurorii DNA în actul prin care a fost începută urmărirea penală a lui Dragnea.

Loading...
 
 

Citește și