Liviu Dragnea are încă un dosar de corupție. Al treilea

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, din nou la DNA. A fost flancat de jandarmiFOTO:INQUAM
Liviu Dragnea, din nou la DNA. A fost flancat de jandarmiFOTO:INQUAM

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost din nou la DNA, în această dimineață (13 noiembrie). După 30 de minute a ieșit, iar surse judiciare spun că Dragnea ar avea calitatea de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupţie.

A fost aglomerație, astăzi (13 noiembrie), la ușa DNA. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat de procurorii anticorupție într-un dosar, al treilea, privind fapte de corupție. El a fost aşteptat de către un grup de circa 50 de susţinători, membri ai PSD, care s-au adunat la DNA încă din jurul orei 8.00. Liderul PSD a fost primit cu aplauze de către aceştia, flancat de jandarmi, scrie news.ro.


    Printre cei care au venit la DNA să îl susțină pe Dragnea a fost și vicepremierul Paul StănescuFOTO:INQUAM
Printre cei care au venit la DNA să îl susțină pe Dragnea a fost și vicepremierul Paul StănescuFOTO:INQUAM

Printre cei care au venit la DNA s-au aflat vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, deputatul Claudiu Manda, şef al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI şi deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului şef al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma. Ei au susţinut că nu au vorbit cu Liviu Dragnea despre intenţia lor de a veni să îl susţină la DNA. Vicepremierul Paul Stănescu a spus că a venit în calitate de senator, pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea, scrie news.ro.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ieşit de la DNA după circa o jumătate de oră de audieri, dar a refuzat să facă declaraţii. Surse judiciare spun că Dragnea ar avea calitatea de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupţie, potrivit news.ro.

Dosarele lui Dragnea

Referendum. Primul dosar a fost finalizat în aprilie 2016, când liderul PSD a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în aprilie 2016 pentru fraudarea referendumului din 2012. Motivarea condamnării, un document de peste 300 de pagini, a apărut în februarie 2017.

Bombonica. În acest dosar, alături de Liviu Dragnea a fost trimisă în judecată fosta soţie a acestuia, Bombonica Prodana, sub acuzaţia de abuz în serviciu, dar şi Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, fiind acuzată de abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. Potrivit procurorilor, ”în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Dragnea Nicolae Liviu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv de preşedinte al organizaţiei judeţene a unui partid politic, cu intenţie, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman să îşi încalce atribuţiile de serviciu prin menţinerea în funcţie şi implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiaşi instituţii. În realitate, cele două persoane şi-au desfăşurat activitatea la sediul organizaţiei judeţene Teleorman a partidului politic al cărui preşedinte era suspectul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă”.

Belina. Dosarul Belina privește transferul braţului Pavel şi al insulei Belina din proprietatea statului în cea a Consiliului Judeţean Teleorman prin Hotărâre de Guvern (HG), dosarul Tel Drum, dar şi dosarul deschis ca urmare a investigaţiei Rise Project privind existenţa unor afaceri ale lui Liviu Dragnea în Brazilia. 

În acest dosar, astăzi (13 noembrie) este audiat la DNA şi omul de afaceri Marian Fişcuci, fost administrator al Tel Drum. Omul de afaceri este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net