Liviu Dragnea amenință că intră în greva foamei

liviu-dragnea-interviu.png

Liviu Dragnea a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, difuzat la Realitatea PLUS
Problemele au apărut în urma acordării unui interviu Ancăi Alexandrescu, difuzat la Realitatea PLUS. Acesta nu ar fi fost aprobat

Liviu Dragnea are de suferit în urma interviului acordat din spatele gratiilor fostei sale consiliere, jurnalista Anca Alexandrescu. Pe motiv că acesta nu ar fi fost autorizat, șefii Penitenciarului Rahova au făcut un raport de incident și i-au retras fostului lider PSD dreptul la muncă. Nemulțumit, acesta amenință că va intra în greva foamei.

Liviu Dragnea amenință că intră în greva foamei: „Este un abuz”

„În continuare i se pune pumnul în gură, nu i s-a dat voie să vorbească, acum i s-a luat dreptul la muncă. M-a rugat să transmit public că, dacă nu vor reveni asupra acestui abuz, va intra în refuz de mâncare”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS.

În interviul acordat joi prin Skype, Dragnea povestea că este bine la Rahova, unde muncește zilnic: „Uite, ce să fac, pe aici cu ceva treabă pe la garaj la Rahova, mai o mașină de reparat, mai o sudură, mai de făcut o scară, o poartă... Sunt bine, n-am probleme. M-am tăiat la o mână, dar a trecut, s-a reparat”, spunea el. În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că va face un control la Rahova deoarece interviul nu era autorizat. Potrivit news.ro, aprobarea acordată Ancăi Alexandrescu se referea doar la o comunicare online, nu la un interviu, deoarece de la instaurarea stării de urgență nu s-a mai aprobat niciun interviu cu vreun deținut.

Supărat că i s-a interzis dreptul la muncă, în urma căruia obține anumite beneficii, Liviu Dragnea amenință că va intra în greva foamei.

Loading...

Citește și