Lista celor 93 de trenuri anulate de CFR Călători din cauza vremii

cfr.jpg

trenuri anulate
Trenuri anulate de CFR
Foto: Facebook

CFR Călători a anunțat sâmbătă, 7 ianuarie, care sunt trenurile anulate din cauza vremii. Circulația feroviară este în continuare adaptată condițiilor meteo nefavorabile pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța.

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Calatori care circulă zilnic pe rețeaua din România, s-a luat decizia anulării a 93 de trenuri pentru a facilita accesul utilajelor de intervenție și pentru prevenirea unor situații de nesiguranță pentru călători. 

În cursul acestei zile, legătura feroviară între București și Constanța și retur este asigurată cu mai multe trenuri.

IR 1583 a fost primul tren care a plecat la ora 09:30 din București cu destinația Constanța, iar trenul IR 1636 primul care a plecat în această dimineață, la ora 05:30 din Constanța spre Capitală.

Alte trenuri pe această rută:

>>spre CONSTANȚA:
R 13073 plecare București Obor ora 07:38
IR 1585 plecare Bucureşti Nord ora 16:00
R 13075 plecare București Obor ora 18:00
IR 1635 plecare București Nord ora 20:20

>>de la CONSTANȚA:
R 8004 plecare Constanța ora 14:41, cu destinația București Obor
IR 1586 plecare Constanța ora 17:00, cu destinația București Nord

Pe rețeaua feroviară, trenurile circulă în condiţii de iarnă - ninsoare şi vânt în rafale. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Pe raza regionalelor București, Constanța, Galați și Craiova se intervine constant cu utilaje și personal feroviar pentru menţinerea infrastructurii feroviare în condiţii optime.

Înainte de plecarea la drum informați-vă telefonic la Gara CFR pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționati să călătoriti sau verificați tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro.

 

 

Loading...