Lidia Vadim Tudor: «Nu avem 40.000 de euro pentru Ana Birchall»

lidia_vadim_tudor.jpg

lidia vadim tudor
Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, trebuie să rezolve problemele lăsate de tatăl său
Foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului seluptă cu datorii şi procese. Lidia, fiica „Tribunului”, a dezvăluit că au rămas fără bani după ce conturile au fost blocate.

Lidia Vadim Tudor a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruţă de luni, 14 decembrie, că singura sursă de venit a familiei sunt pensiile de urmaş, pe care le primesc mama şi sora ei. „Familia are conturile blocate”, a declarat fiica politicianului.

Mai grav este că în urmă au rămas procese pe care familia trebuie să le rezolve cumva. Unul dintre ele a fost pierdut în favoarea Anei Birchall, căreia trebuie să-i plătească 40.000 de euro.

“Am aflat de aceaste procese după moartea lui, pentru că tata ne-a ținut departe de aceste lucruri. Am reușit să rezolvăm cu domnul Victor Pițurcă, cu domnul Ion Cristoiu și dânșii și-au retras plângerile”, a spus Lidia Vadim Tudor.

corneliu-vadim-tudor-adevarul.jpg

vadim tudor
Corneliu Vadim Tudor a murit la 65 de ani
Foto: Click!

“Am încercat să fac același lucru și cu doamna Ana Birchall. Am vorbit la telefon, ea mai mult, eu mai puțin. Am prezentat scuzele mele, deși nu era obligația mea să fac acest lucru. Dumneaei se luptă cu un om care a murit”, a continuat fiica “Tribunului”.

ana_birchall.jpg

ana birchall
Ana Birchall nu-l iartă pe Vadim Tudor nici după moarte
Foto: arhiva personală

“Dumneaei mi-a spus că dorește o recompensă morală. Am încercat și pe alte căi, mai mulți oameni au încercat să ne ajute, Monica Tatoiu, Mircea Geoană sau Liviu Dragnea, pentru a găsi o cale de dialog. Dumneaei nu dorește asta și vrea 40.000 de euro pe care să-i dea unor orfani. Noi nu avem acești bani acum. Dorește acești bani de la licitație. Noi nu avem de unde să plătim 40.000 de euro, așa că o așteptăm la noi acasă și să-și aleagă ce dorește”, a mai declarat tânăra.

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor la 14 septembrie 2015, au rămas în urmă soţia Doina şi fiicele Lidia şi Eugenia, care trebuie să supravieţuiască fără o sursă de venit consistentă.

corneliu_vadim_tudor_lidia-tudor.jpg

vadim tudor
Familia lui Corneliu Vadim Tudor a rămas fără nici un sprijin
Foto: Click!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • sotia lui corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Familia politicianului este cea mai afectată de tragedie, iar multă lume se întreabă cum arată soţia lui Corneliu Vadim Tudor.

 • corneliu vadim tudor

  Una dintre cele două fiice ale lui Vadim Tudor, Jeni, a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa tatălui său. Ea a spus că, aflat în maşină înspre spital, Vadim Tudor şi-a presimţit moartea.

 • Familia lui Corneliu Vadim Tudor are mari probleme financiare după moartea fostului lider PRM. Tribunul a lăsat în urmă multe datorii, iar fetele şi soţia lui Vadim Tudor au numeroase cheltuiei. Pentru a face rost de bani, ele au decis să scoată la vânzare bunurile de care nu mai au nevoie, printre care se află şi maşina lui Vadim.

 • fete vadim tudor

  Obiectele de artă și suvenirurile lui Corneliu Vadim Tudor, reunite în „Colecția unui român”, s-au vândut marți seară, 24 noiembrie, la licitație pentru suma totală de 62.335 de euro. Zeci de exponate au suscitat un interes neașteptat, în timp ce alte câteva zeci au rămas nevândute. Licitația a fost organizată la cererea familiei, care a întâmpinat mai multe dificultăți financiare după moartea tribunului. Fetele lui Vadim, Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani), nu au muncit niciodată, pentru că tatăl lor le-a ţinut ca pe nişte păpuşi, după cum chiar ele au povestit.

 • ce scrie presa straina despre Corneliu Vadim Tudor

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la 65 de ani, în urma unui infarct. Trecerea în nefiinţă a fost lider PRM a fost subită şi nu a rămas fără ecou: la înmormântarea care a avut loc joi, peste 4.000 de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum. Moartea lui nu a fost ignorată nici de publicaţiile din afară: iată ce spune presa străină despre Corneliu Vadim Tudor.

 • corneliu vadim tudor

  Pe pagina oficială de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor a fost publicată o imagine emoționantă, imediat după anunțul morții lui. În fotografie, tribunul apare alături de părinții săi.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul