Licitație-record la Brașov: s-au strâns 12.000 de euro pentru tinerii diagnosticați cu autism

Ultima actualizare:

    Dana Săvuică, Adela Diaconu, Roxana Nemeș și designerul Nausica au participat la balul caritabil „Inimi albastre” din Brașovfoto: Asociatia Raza de Speranta
Dana Săvuică, Adela Diaconu, Roxana Nemeș și designerul Nausica au participat la balul caritabil „Inimi albastre” din Brașovfoto: Asociatia Raza de Speranta

450 de inimi au bătut la unison pentru a fi alături de tinerii diagnosticați cu autism din Brașov. În cadrul unui bal caritabil intitulat sugestiv „Inimi Albastre”, s-au strâns 12.000 de euro, bani ce vor fi folosiți exclusiv pentru susținerea programelor terapeutice, potrivit declarației făcută de organizatorul evenimentului, Asociația „Rază de Speranță”.

Campioni mondiali și olimpici, artiști de marca, vedete și designeri de top au dăruit speranță copiilor cu autism din Brașov. Un mare merit al reușitei acestor evenimente l-au avut și ambasadorii cauzei copiilor cu nevoi speciale: realizatoarea și producătorul tv Adela Diaconu, Simona Halep, Cătălin Botezatu, Gabriel Cotabiță, Ilie Năstase, Mihai Leu, Camelia Potec, Monica Roșu, Dana Săvuică, Nausica, Ionuț Glăvan, Nadir, Roxana Nemeș, Anca Bejan – autoarea cărții „Dieta-Minune”, Gabriel Toncean, Bianca Drăghiciu, Petru Călinescu.

Participanţii la eveniment au avut parte de un program deosebit, cu momente de muzică, degustare de vinuri, dans și prezentări de modă. În cadrul licitaţiei cu strigare, participanţii au putut achiziţiona tablouri donate de artişti consacraţi, bijuterii, seturi donate de sportivi celebri, dar şi alte pachete-surpriză.

Urmărește imagini filmate în timpul evenimentului

Balul Inimi Albastre from Omul Cu Camera on Vimeo.

Celebrul designer Cătălin Botezatu a adus la Brașov colecția brandului său Viggo, iar dupa prezentare a fost cea mai solicitata vedeta pentru poze și discuții. În cadrul aceluiași eveniment, și-a prezentat colecția și designerii Nausica și Ionuț Glăvan - „Confidence” by Mineli.

Momentele artistice ale serii au fost asigurate de Gabriel Cotabiță, Nadir, New Vegas Show, Gaudeamus Quartet și Roxana Nemeș, aceasta din urmă fiind și MC-ul licitației, alături de Răzvan Stroe.

Evenimentul caritabil, organizat de Asociaţia „Rază de Speranţă”, ai cărei beneficiari sunt peste 100 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de Grupul de inițiativă „Papuci pentru copii”, a devenit deja un bal de tradiție pentru comunitatea brașoveană și a fost prezentat anul acesta de Adela Diaconu și colegul ei de la Nova TV din Brașov, Filip George.

Potrivit organizatorilor, cea de-a patra ediție a evenimentului caritabil a sensibilizat comunitatea locală și nu numai, cu privire la problematica autismului și importanța recuperării și integrării copiilor diagnosticați cu acest tip de tulburări de dezvoltare în viața socială și în învățământul de masă. S-au strâns fonduri pentru continuarea programelor și a terapiilor de recuperare ale beneficiarilor Asociației „Raza de Speranta”. Misiunea acestora este de a susține și de a facilita serviciile specializate integrate de sănătate, educaţie şi sociale, care vizează identificarea precoce, tratamentul, recuperarea, ameliorarea calităţii vieţii şi integrarea sociala a persoanelor diagnosticate cu autism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net