Lia Olguța Vasilescu se mărită de Dragobete! Cum arată localul unde va petrece

Ultima actualizare:

    Lia Olguța Vasilescu va ajunge în fața Stării Civile chiar de Dragobete Foto Facebook
Lia Olguța Vasilescu va ajunge în fața Stării Civile chiar de Dragobete Foto Facebook

Pentru Lia Olguța Vasilescu bat clopotele de nuntă! Și nu oricum, ci chiar de Dragobete, o zi predestinată iubirii și îndrăgostiților. Preşedintele Comisiei de control SRI şi fostul ministru al muncii, senatorul Claudiu Manda şi deputatul Lia Olguţa Vasilescu merg în fața Stării Civile duminică, 24 februarie.

Fostul ministru al muncii Lia Olguța Vasilescu urmează să spună „da” în fața Stării Civile chiar de Dragobete, varianta românească a zilei internaționale destinate îndrăgostiților, „Valentine's Day”. Olguța Vasilescu și vicepreședintele Senatului Claudiu Manda se cunosc din 1997 și au, fiecare, un copil din căsătoriile anterioare, decizând în cele din urmă să unească familiile și să-și continue drumul în viață împreună.

Fostul ministru al muncii se va căsători, duminică după-amiază, 24 februarie, cu alesul inimii sale. Cei doi își vor uni destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu. Viitorii soți vor urma să devină parteneri și în acte oficiale începând cu ora 16:00, după care vor sărbători alături de familie și apropiați la localul Chicago Pub (fostul club Krypton Sky), potrivit Libertatea.

Așa arată localul unde Lia Olguța Vasilescu va sărbători alături de familie și prieteni după cununia civilă
Așa arată localul unde Lia Olguța Vasilescu va sărbători alături de familie și prieteni după cununia civilă

În ce local va avea loc petrecerea de după ceremonia civilă

Clubul are capacitate de maximum 100 de locuri și nu dispune de bucătărie proprie, așa că proprietarul acestuia va apela la bucătarii restaurantului pe care îl deține în Craiova. Prețurile localului nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcție de soi și de producător. 

De asemenea, pe 30 martie 2019, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se vor cununa și religios, urmând ca petrecerea să aibă loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente, potrivit sursei anterior menționate.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se află fiecare la cea de-a doua căsătorie, ea divorțând de Ovidiu Wlassopol și el de Adina Turcu. Ceremonia religioasă ar urma să fie organizată în această primăvară. „Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au mai precizat surse pentru Mediafax.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net