Lia Olguța Vasilescu, la DNA înainte de alegeri. ”Mă aștept la ce e mai rău”

Ultima actualizare:

    Lia Olguţa Vasilescu, cercetată pentru corupţie
Lia Olguţa Vasilescu, cercetată pentru corupţie

Candidată pentru un nou mandat la primăria Craiovei, Lia Olguța Vasilescu și-a început ultima săptămână de campanie la DNA, unde a fost chemată pentru audieri în dosarul de urmărire penală deschis în luna martie. ”Mă aștept la ce e mai rău”, a declarat candidata PSD la intrare.

Plasată în arest la domiciliu, primărița Craiovei a fost chemată la audieri la DNA luni, 30 mai. Ea a fost audiată în dosarul pe care i l-a deschis deja DNA. ”A mai fost adăugată o încadrare, aceea de spălare de bani”, a declarat Olguța Vasilescu la ieșirea de la DNA, adăugând că dacă ar fi s-o ia de la capăt, ar face același lucru.

DNA a început în martie urmărirea penală împotriva primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, acuzata de opt fapte de corupție, dintre care patru de luare de mită. Potrivit procurorilor, actualul candidat PSD la primăria Craiovei a impus unor oameni de afaceri să sponsorizeze pe de o parte campania electorală din 2012, iar pe de altă parte să dea bani pentru renovarea fațadelor clădirilor din centrul Craiovei.

Banii au fost folosiți pentru materiale promoționale și pentru achitarea concertului electoral susținut de Goran Bregovic. ”Acest dosar mi se pare aberant. Este vorba despre donații publice ale oamenilor de afaceri din Craiova. Eu nu am beneficiat de pe urma cestor bani”, a declarat Vasilescu.

Olguța Vasilescu a fost plasată în arest la domiciliu și, între timp, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil al Craiovei, cu 40.000 de semnături de susținere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net