Leonard Doroftei rămâne fără barul din centrul Ploieștiului

Ultima actualizare:

    Doroftei trebuie să evacueze spațiul în care are barul din Ploiești
Doroftei trebuie să evacueze spațiul în care are barul din Ploiești

Fostului pugilist Leonard Doroftei a intrat în conflict cu Primăria Ploiești și riscă să rămână fără barul din centrul orașului natal. Administrația locală i-a trimis un ordin de evacuare a spațiului.

Până în 25 august, Doroftei trebuie să mute sediul pubului său pentru că actualmente funcționează într-o clădire cu risc seismic, iar autoritățile nu mai pot emite autorizație de funcționare, notează Adevărul. Investiția de peste 150.000 de euro a fostului sportiv și parteneriatul pe care-l deține cu Primăria Ploiești fac lucrurile și mai complicate.

În anul 2007, când eram încă pe val, Primăria Ploieşti, prin primarul Emil Calotă, mi-a dat acest spaţiu fără să mă informeze că această clădire are vreo problemă. Prin contract am fost obligat să investesc cel puţin 50.000 de euro, iar eu am dat banii aceştia doar ca să dotez bucătăria. În total am investit aici foarte mulţi bani, mult mai mult decât era prevăzut în contract. Mi-au dat un pub din anii ’60, care arăta exact ca în anii ‘60, iar eu a trebuit să aduc multe îmbunătăţiri. Niciodată nu mi-am scos banii investiţi, pentru că în fiecare an trebuie să repar câte ceva. Urma să intru din nou în reparaţii, pentru că tavanul a fost inundat de către vecini“, a declarat, pentru Adevărul, Leonard Doroftei.

Deși a solicitat audiență la Adrian Dobre, actualul primar al orașului, discuțiile nu au fost favorabile lui Doroftei. Legislația schimbată după tragedia din Colectiv îl trimite astfel pe fostul pugilist la tribunal, întrucât a fost chemat în instanță pentru evacuarea spațiului în care funcționează Doroftei Pub. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net