Legea junglei pe şosele! Un şofer agresiv i-a distrus parbrizul unui alt conducător auto VIDEO

saa.jpg

trafic sicane sofer parbriz
Şoferul agresiv este cercetat pentru distrugere
captură Facebook

Altercaţie în trafic! Un şofer s-a ales cu automobilul avariat, după ce un alt participant la trafic i-a lovit parbrizul cu pumnul.

Cei doi s-au luat la ceartă în trafic, iar momentul a fost filmat de unul dintre şoferi. Incidentul a avut loc vineri, în Capitală, iar filmarea a ajuns pe Internet.

6-act-1-5col-foto-inquam-photos-george-calin-2.jpg


Cele 215 intersecții monitorizate se pot urmări acum din noul centru

Din înregistrare reiese că din cauza unei neînţelegeri privind banda de mers pe care se deplasau, unul din şoferi a coborât din maşină, l-a agresat verbat pe celălalt, după care i-a lovit parbrizul cu pumnul.

Şoferul păgubit a mers la poliţie şi a depus plângere. "La data de 17.11.2017, la Secţia 9 Poliţie s-a prezentat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a sesizat faptul că în aceeaşi zi, în urma unei neînţelegeri în trafic, un alt conducător auto i-a distrus parbrizul, prin aplicarea unei lovituri cu pumnul. În urma verificărilor desfăşurate de subunitatea de poliţie a fost identificat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, în prezent fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", transmite Poliţia Capitalei, potrivit Mediafax.

Şoferul agresiv, în vârstă de 55 de ani, este cercetat pentru distrugere, potrivit Poliţiei Capitalei.

Puteţi urmări clipul aici

loading...
Loading...

Citește și