Legat de mâini şi incendiat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O crimă oribilă a tulburat liniştea nopţii în cartierul bucureştean Bucur Obor. Descoperirea macabră, le dă bătăi de cap oamenilor legii. Victima, legată de mâini şi de picioare şi apoi incendiată îi fac pe procurori şi pe ofiţerii de la Omoruri să ia în calcul o execuţie în stil mafiot.

Cadavrul a fost descoperit de un paznic al unui liceu din Bucureşti şi de un bărbat deranjat de zgomotul unei explozii. Ei spun că miercuri dimineaţă, în jurul orei 03.00 au auzit o bubuitură foarte puternică, urmată de un incendiu

Anchetatorii au “puricat“ locul în căutarea unui indiciu

simeon stalpnicul png

Speriaţi că imaginile veneau din curtea Grupului Şcolar Industrială, din Şoseaua Pantelimon, au mers să vadă ce se întâmplă. Împreună cu paznicul de serviciu au descoperit că flăcările ascundeau un bărbat.

"Era complet dezbrăcat, avea mâinile şi picioarele legale cu sârmă, şi arsese complet", ne-a spus unul dintre cei care au văzut printre primii cadavrul.

Poliţiştii au păzit şcoala pe parcursul cercetărilor şi au căutat urme cu ajutorul câinilor

simeon stalpnicul png

Poliţiştii au delimitat imediat locul în căutarea celui mai mic indiciu care ar putea să-I conducă către criminali. "Exista indicii că victima era în viaţă la momentul incendierii", a declarat procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Bucureşti.

Necropsia cadavrului va stabili dacă bărbatultrăia în momentul în care a fost incendiat. Anchetatorii încearcă acum să identifice cadavrul. Iniţial, informaţia a fost că victima era un adolescent, însă surse judiciare ne-au spus că la faţa locului a fost găsită o lucrare dentară, fapt care demonstrează că bărbatul ucis avea peste 45 de ani.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net