Lecții pentru părinți de la creatoarea fenomenului Zurli

Ultima actualizare:
Mirela Retegan a creat fenomenul Zurli atât de iubit de copiii din România
Mirela Retegan a creat fenomenul Zurli atât de iubit de copiii din România

Mirela Retegan le dă întâlnire tuturor celor care cresc copii în cadrul caravenei intitulate „Antrenorul Părinţilor”. Creatoarea fenomenului Zurli demonstrează în cadrul evenimentelor organizate de ea că oricine poate învăța sa transforme haosul în distracție.

„Vino să înveţi cum să-ţi pui mâinile în șold și să cânţi atunci când de fapt îţi vine să-ţi pui mâinile în cap”, îi îndeamnă Mirela pe cei care au copii. În cadrul evenimentelor sale, Mirela îi va învăța pe cei prezenți cum să gestioneze o criză prin joacă, cum să el explice copiilor cele mai importante lucruri despre viaţă prin joc, cum să câștige timp, fără ca cei mici să le ducă lipsa, cum să-și determine copiii să-și dorească singuri să ajute la treburile casnice și câte și mai câte.

Caravana „Antrenorul Părinților” condusă de Mirela Retegan se oprețște în mai multe stații: București (2 octombrie), Bacău (8 octombrie), Constanța (9 octombrie), Iași (16 octombrie), Brașov (28 octombrie), Timișoara (5 noiembrie) și Cluj (6 noiembrie).

Cine este Mirela Retegan


    Mirela Retegan a creat fenomenul Zurli atât de iubit de copiii din Româniafoto: arhiva personală
Mirela Retegan a creat fenomenul Zurli atât de iubit de copiii din Româniafoto: arhiva personală

Jurnalist de profesie, Mirela Retegan a lucrat mai întâi în radio, televiziune și presă scrisă. A condus stații locale (pentru postul Radio Transilvania), a fost „ȘEFA” de la NaționalFM, unde a realizat și programul „Partea Bună”, și corespondent BBC, PRO TV și Mediafax. Dar profesia adevărată și căreia s-a dedicat cu tot sufletul este cea de mamă. Mirela a dus dragostea pentru copilul său la rang de fenomen național: așa a luat naștere gașca Zurli. A înlocuit educația formală cu spectacolul imaginației. A construit cel mai mare teatru privat pentru copii din România, cu povești 100% românești. Teatrul a fost gândit pe dorința de a-i explica Mayei, lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea.

Tot Mirela Retegan a creat personajul Zăpă de la Itsy-Bitsy, postul de radio pentru copii, a publicat zeci de articole în secțiunea pentru părinți din mai multe reviste și a înregistrat recorduri de audiență cu articolele publicate în on-line pe site-ul www.catchy.ro. În plus, a scris și produs spectacole pentru copii, a inventat personaje, a publicat cărți de povești și jocuri și a produs audiobook-uri.

„Vreau pupic de noapte bună”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net