Le-a murit copilul în Colectiv, dar acum au devenit din nou părinți, la 52 de ani

646x404.jpg

familia buca copil colectiv fetita
Marcelași Dorin Bucă au devenit părinți, cu puțin timp înainte de Paște
Foto: adevarul.ro/ Obiectiv Vocea Brăilei

Marcela şi Dorin Bucă, părinţii lui Andrei, tânărul în vârstă de 29 de ani care a murit în tragedia din clubul „Colectiv”, nu au suportat ideea că nu mai sunt părinți. Marcela Bucă (52 de ani) a născut o fetiță. Soții Bucă spun că fetița este o minune, un dar de la Dumnezeu.

Pe 30 octombrie 2015, Marcela și Dorin Bucă și-au pierdut unicul fiu, în tragedia din Colectiv. Cei doi au avut puterea să treacă peste durerea sfâșietoare și să o ia de la capăt. Cu doar câteva ore înainte de sărbătoiarea Învierii, Marcela a născut o fetiță, pe Andreea Gabriela.

Deşi are 52 de ani, Marcela a născut fără mari probleme, fetiţă fiind  perfect sănătoasă. I-au pus numele Andreea în memoria lui Andrei, iar Gabriela pentru că vestea că Marcela este însărcinată a venit chiar în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, relatează Adevărul.

„Poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a adus veşti pe lume, inclusiv despre venirea Mântuitorului. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, a declarat Dorin Bucă pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Familia lui Andrei crede că la Colectiv a fost un atentat

„Abia în mai se va relua procesul intentat de asociaţia din care facem şi noi parte, numită «Colectiv GTG 3010». Aşteptăm să vedem cum se vor mişca lucrurile în continuare, dar deocamdată nu s-a mişcat mare lucru. Recent, a fost publicat un articol de nişte jurnalişti ruşi care susţin că acolo a fost un atentat”, a declarat Dorin Bucă, pentru sursa citată.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • andrei galut

  Marţi, 2 august, ar trebui să fie o zi de sărbătoare pentru fostul Megastar Andrei Găluţ. Solistul trupei „Goodbye to Gravity” împlineşte 32 de ani, însă aniversarea îl prinde printre străini, suferind după tragedia care l-a prins în Clubul Colectiv în seara de 30 octombrie.

 • incendiu colectiv victime

  La nouă luni de la tragedia din clubul Colectiv, tatăl unei victime a incendiului face declaraţii tulburătoare. Eugen Iancu, al cărui fiu a fost grav rănit în incendiul de la Colectiv şi a murit, ulterior, în chinuri groaznice, într-un spital bucureştean, nu îşi poate explica nici acum ce s-a întâmplat exact în localul unde atâtea vieţi de tineri nevinovaţi au fost curmate.

 • tedy ursuleanu colectiv fotografii expozitie

  A fost în infern în seara de 30 octombrie 2015. Tedy Ursuleanu, o supraviețuitoare din „Colectiv” s-a lăsat fotografiată de Alex Csiki pentru o expoziție care să nu ne dea voie să uităm de tragedia din club. I se văd rănile de pe corp și mâinile rămase fără degete. Lucrările fotografului vor fi expuse, din 1 octombrie, la Arenele Romane din București.

 • tragedia Colectiv, schimbari după Colectiv, incendiu Colectiv, masuri după colectiv

  La un an de la tragedia de la clubul bucureștean Colectiv, românii sunt de părere că în țara lor nu s-a schimbat nimic. Că haosul încă domină în sistemul sanitar, că țara e condusă tot de corupți, că viața oamenilor nu e nici acum pe primul loc. Click! vă propune o analiză la rece a lucrurilor bune care s-au petrecut de la drama națională din 30 octombrie 2015.

 • Cu un ochi a plâns, cu unul a râs! Cântăreţul Alex Plîngu (27 de ani), una dintre victimele incendiului de la Colectiv din octombrie 2015, şi-a găsit sufletul-pereche în timp ce se afla internat în spital. Alex şi Edith (23 de ani) se gândesc acum la nuntă.

 • alexis matache

  Duminică, 30 octombrie, se împlinește un an de la tragedia care a marcat pentru totdeauna destinul României. Va rămâne în memoria oamenilor sub un singur nume, Colectiv, 30 octombrie, ziua din care nimic nu a mai fost la fel, ziua care nu va fi uitată.