«Le doresc cititorilor Click! să aibă norocul meu»

Ultima actualizare:

    Carmen Negrea spune că a făcut deja 100 de kilometri cu noua maşinăFoto: Dorin Constanda
Carmen Negrea spune că a făcut deja 100 de kilometri cu noua maşinăFoto: Dorin Constanda

“Click! mi-a făcut cea mai mare bucurie!”, asta ne-a spus Carmen Negrea când a ajuns la redacţie cu lozul care i-a adus cel mai mare premiu de la Click!MANIA. Bucureşteanca a plecat acasă cu o Dacia Logan.

“Nu mi-a venit să cred! A fost o surpriză! Ce să mai…mi-a picat faţa”, au fost primele cuvinte pe care ni le-a spus cititoarea noastră fidelă. Carmen (61 de ani) ne-a mărturisit că n-a sperat niciodată la un aşa premiu şi că nu se consideră norocoasă de fel. “Vă spun drept că luam ziarul, dar de multe ori nici nu verificam lozul. Îmi ziceam în gând: «oricum n-am eu noroc, ce să mai…». Acum le spun tuturor: luaţi ziarul şi verificaţi lozul. E ca la Loto! Nu cumperi bilet, nu câştigi. Chiar le doresc tuturor cititorilor Click! să aibă norocul meu”, ne-a spus bucureşteanca. Pensionara a plecat acasă cu maşina la sfârşitul lunii octombrie şi spune că e tare mulţumită de ea. Cititoarea noastră are permis din ’93 şi împarte de ani buni aceeaşi maşină cu fiul ei, Bogdan (37 de ani).  “Acum nu mai trebuie să împărţim o maşină. Dacia are numere roşii, urmează să o înmatriculăm. M-am plimbat şi eu cu ea, şi fiul meu şi merge tare bine. Vreau să-i pun cauciuri de iarnă şi după ce o înmatriculez o să plec la Sinaia. Până acum, cred că am făcut vreo 100 de kilometri cu ea”, a conchis câştigătoarea. Şi tu poţi avea norocul ei! Ziarul tău preferat ţi-a pregătit o surpriză de Sărbători. De vineri, 18 noiembrie, începe Click!MAGIC. Ţi-am pregătit mii de premii şi o super-maşină.

Mai multe detalii despre concursul nostru citiţi mâine în ziarul Click!

Am premiat peste 7.000 de cititori fideli


    Iancu Chelu, din Chitila, a câştigat 5.000 de lei
Iancu Chelu, din Chitila, a câştigat 5.000 de lei

La ediţia de Click!MANIA, care s-a încheiat în 3 noiembrie, am premiat peste 7.000 de cititori fideli. Carmen Negrea a plecat acasă cu maşina, iar un norocos a pus mâna pe un loz de 5.000 de lei. Iancu Chelu (53 de ani) a nimerit unul dintre cele mai râvnite lozuri, care l-a făcut mai bogat cu 5.000 de lei. „Familia s-a bucurat enorm. E primul câştig din viaţa mea şi totodată unul foarte consistent. Banii o să-i împart, o parte vor merge la soţia mea, cu o parte achit o rată la bancă şi un card, iar restul vor ajunge la copii”, ne-a spus atunci ilfoveanul. 26 de români au câştigat câte 1.000 de lei, iar alţi 196 au descoperit lozurile cu 300 de lei. Cititorii noştri au mai câştigat patru telefoane performante şi şase tablete de ultimă generaţie. S-au mai dat 36 de baterii externe, şase grătare Delimano şi 18 robinete electrice Delimano. Alţi norocoşi au câştigat cărţi sau geluri pentru dureri musculare şi articulare. Peste 5.000 de români au câştigat reducerea şi au comandat produse extrem de utile, cum ar fi: pilote, perne, vase de bucătărie etc. 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net