Laurențiu Cazan, jandarmul care a coordonat forțele de ordine la protestul din 10 august, a fost promovat

odawjmhhc2g9yji5ztk0zdnmoge1odvhztqyzgyxzjrlowuymdkyzjg.thumb_.jpg

Laurențiu Cazan a fost promovat
Foto Digi24.ro

Laurențiu Cazan, cel care a coordonat forţele de intervenţie la protestul de pe 10 august a fost promovat. De acum înainte, el va ocupa funcţia de Director al Jandarmeriei Bucureşti timp de şase luni. Prim-adjunctul Laurențiu Cazan a devenit directorul Jandarmeriei București, având un mandat de șase luni.

Prim-adjunctul Laurențiu Cazan a devenit directorul Jandarmeriei București, având un mandat de șase luni, conform digi24.ro.

„Având în vedere faptul că la nivelul conducerii Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a încetat împuternicirea pe funcţia de director general a domnului locotenent-colonel Mastan Alin, pentru asigurarea continuităţii la comandă şi a bunei desfăşurări a activităţilor, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române s-a dispus împuternicirea pe o perioadă de şase luni în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a domnului maior Cazan Laurenţiu", a fost prezentat într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Jandarmeria Capitalei.

Loading...