Codruţa Kovesi, despre interceptările SRI. Cum vor lucra procurorii

Ultima actualizare:

    Laura Codruța Kovesi a explicat cum vor lucra anchetatorii fără sprijinul SRI
Laura Codruța Kovesi a explicat cum vor lucra anchetatorii fără sprijinul SRI

Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al DNA, a fost astăzi la Adevărul Live și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă instituția pe care o conduce, dar și cum vor lucra procurorii fără interceptările făcute de SRI.

Ordonanţa de Urgenţă privind interceptările şi faptul că anchetatorii își vor desfășura activitatea fără ajutorul ofiţerilor SRI este subiectul ultimelor zile.

Laura Codruţa Kovesi a dat interviuri pe această temă inclusiv la Adevărul Live, unde a comentat astăzi, de la ora 11.00, pe larg despre subiectul fierbinte.

„Nu o să comnentez ce zic judecătorii Curţii Constituţionale. Trebuie spus că această decizie are efecte pentru viitor şi ea trebuie respectată de absolut toţi cei care prticipă într-un proces penal. Cu siguranţă vor respecta în totalitate această decizie atunci când vorbim de punerea în executare a unor mandarte de supraveghere tehnică. Decizia este destul de clară din anumite puncte de vedere atunci când se referă la modalitatea de punere în aplicare a măsurilor. Orice sprijin de natură umană din partea SRI şi a altor servicii de informaţii este exclus din momentul în care această decizie a intrat în vigoare. Ca atare, am schimbat în totalitate modul în care punem în executare mandatele de supraveghere tehnică şi în acest moment folosim doar resursele interne ale DNA. Este o chestiune care sper că este lămurită“, a declarat șeful DNA.

Interviul pe larg în puteți urmări pe site-ul adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net