Laura Codruța Kovesi a stat doar trei ore la DIICOT Sibiu! A fost detașată la Parchetul General

kvs_52196800.jpg

Laura Codruța Kovesi este vânată acum de cei pe care i-a băgat în spatele gratiilor

Uodate! 180 de minute! Atât a stat tranferată Laura Codruța Kovesi la DIICOT Sibiu. Acum, procurorul general al României, Augustin Lazăr a mutat-o în subordinea sa directă, urmând să răspundă de Strategia Națională Anticorupție! Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aprobase în jurul prânzului, transferul acesteia la DIICOT Sibiu.

La ședința unde s-a hotărât acest lucru a participat și ministrul Justiției, Tudorel Toader, care a și votat. Protagonista nu a fost prezentă la ședința de astăzi pentru a-și susține cererea, motivând că este în concediu. Tot miercuri,Secția de procurori a decis amânarea pentru 25 iulie a unei decizii în privința referatului Inspecției Judiciare de sancționare a Laurei Codruța Kovesi pentru sfidarea Parlamentului. Ministrul Justiției a participat personal la disuții, în încercarea de a obține o punere la zid a fostei șefe a DNA.

loading...
Loading...

Citește și

  • La 43 de ani este cea mai puternică femeie din România. Numele ei provoacă spaimă și puțini bărbați își doresc să o cunoască. Laura Codruţa Kövesi a primit luni OK-ul de la Consiliul Suprem al Magistraturii pentru cel de al doilea mandat la conducerea Direcției Naționale Anticorupție. Cine este procuroarea de 1.90 m care a făcut sport de performanță vă spune Click!

  • laura codruta kovesi procuror sef DNA

    Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, luni, că în corupţia din sistemul de sănătate sunt implicate şi firme şi companii din străinătate, scrie Agerpres.