Laura Chiriac, obligată de ALDE să renunțe la mandatul de consilier

Ultima actualizare:

    Laura Chiriac a candidat pentru Primăria Sectorului 1 FOTO: Arhiva personală
Laura Chiriac a candidat pentru Primăria Sectorului 1 FOTO: Arhiva personală

Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, a anunțat marți (7 iunie) pe Facebook, că a fost chemată la sediul partidului, de acasă, și i s-a cerut să renunțe la mandatul de consilier local pe care l-a obținut. De asemenea, ea a pecizat că se va retrage din funcțiile deținute în ALDE până la viitorul său proiect.

''Mulțumesc Alianței Liberalilor și Democraților care mi-a încredințat această candidatură, la mai puțin de un an de la intrarea mea în politică! Cu o promptitudine demnă de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat ieri de acasă și mi-a pus în față documentele pentru renunțarea la mandatul de consilier local, obținut în urma acestor alegeri! Îi mulțumesc și persoanei care a făcut efortul de a le redacta! Erau cinci!”, a scris fosta jurnalistă pe contul personal de  Facebook.

După retragerea Laurei Chiriac, poziţia obţinută de aceasta în Consiliul Local al Sectorului 1 revine următorului candidat de pe lista ALDE, Alexandru-Ştefan Deaconu.

Laura Chiriac a mai precizat că rezultatul pe care l-a obținut la alegerile din Sectorul 1 a fost „mult sub aspirațiile”, dar totuși cel mai bun scor obținut de un candidat ALDE în Capitală.

„Rezultatul pe care l-am obținut la sectorul 1 a fost mult sub aspirațiile mele. Este tot ceea ce s-a putut obține cu un buget infim de campanie și cu mii de kilometri parcurși pe jos! Și fără compromisuri! Pe de altă parte, este cel mai bun scor obținut de un candidat ALDE în București! Le mulțumesc celor care și-au arătat statornicia, fie ea și provizorie, față de mine! Până la viitorul proiect, politic sau nu, mă voi retrage din funcțiile deținute în ALDE, urându-le succes colegilor mei de la sectorul 1 și având credința că mandatul lor de consilieri locali va fi călăuzit de nevoile și interesele oamenilor care ni s-au plâns de opacitatea și disprețul unei administrații profund corupte!”, a spus Laura Chiriac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net