Cristian Boureanu, sărutat cu foc de iubita lui la ieșirea din pușcărie

cristian_boureanu.jpg

cristian boureanu
Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au sărutat cu foc în fața penitenciarului Rahova
foto: Ștefania Stancu

Iubita lui Cristian Boureanu a ignorat soarele puternic de la orele după-amiezii din București și a venit să-l întâmpine pe fostul deputat în poarta penitenciarului Rahova vineri, 11 august. Boureanu a avut un discurs ironic la ieșirea din penitenciar.

Cristian Boureanu a scăpat vineri din arest, după mai bine de două luni de stat după gratii, judecătorii înlocuind măsura arestului preventiv cu controlul judiciar pentru fostul parlamentar.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu bine”, a declarat Boureanu când a ieșit pe poarta penitenciarului Rahova, unde fusese mutat marți, din cauza lipsei de spațiu din arestul Capitalei. Întrebat cum au fost condițiile în arest, fostul parlamentar a fost ironic. ”A fost foarte bine. Sigur, trebuie să mulțumim guvernului norvegian pentru investițiile făcute aici”, a spus Boureanu.

Cristian Boureanu va fi cercetat sub control judiciar și nu are voie să părăsească Bucureștiul în această perioadă.

laura_dinca.jpg

laura dinca
Laura Dincă, asaltată de jurnaliști la penitenciarul Rahova
foto: Ștefania Stancu

 

Fericită peste măsură, Laura, iubita de 21 de ani a lui Boureanu, s-a trezit de dimineață, a pregătit mâncarea preferată pentru iubitul ei, iar la prânz și-a pus o rochie albă, foarte elegantă și s-a dus să-l întâmpine cu brațele deschise în poarta penitenciarului Rahova, unde fostul deputat a fost mutat încă de marți, din cauza lipsei de spațiu din arestul Capitalei.

”Abia aștept să-l strând în brațe. Așteptam de ceva vreme această decizie. Diseară îl vom aștepta în familie, cu prietenii apropiați”, a declarat Laura Dincă pentru Click!

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv în prima parte a lunii iunie, după ce a înjurat și lovit un polițist de la Brigada Rutieră, care i-a oprit mașina la un control de rutină. Fostul parlamentar era pasager în momentul controlului și, dacă va fi găsit vinovat, poate primi până la 3 ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Loading...

Citește și

  • laura dinca, iubita lui boureanu, catalin botezatu

    După două luni în care a stat în arestul Poliției Capitalei, Cristian Boureanu va fi eliberat. Astăzi, el urmează să ajungă acasă, iar iubita lui este fericită din cale afară. Laura Dincă i-a pregătit bunătățile preferate.

  • cristian boureanu lat pe jos

    Cristian Boureanu a fost plasat, luni (3 iulie,) în arest la domiciliu, dar avocatul lui luptă în continuare să-i facă dreptate după seara în care fostul politician a lovit şi a fost agresat la rândul lui de un poliţist. Deşi s-a spus iniţial că fostul deputat a pornit întregul scandal, apărătorul lui susţine că are probe video în care oamenii legii îl scot forţat din maşină şi încearcă să acopere urmele de sânge lăsate pe asfalt după ce Boureanu a primit un pumn în figură.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1