Lara Şaban, «vânată» şi de mamă pentru bani!

Ultima actualizare:

    Lara a fost ucisă la 3 mai, iar trupul  ei a fost descoperit câteva zile mai târziu, înfăşurat în folii de plastic, într-o pădure de lângă Năvodari
Lara a fost ucisă la 3 mai, iar trupul ei a fost descoperit câteva zile mai târziu, înfăşurat în folii de plastic, într-o pădure de lângă Năvodari

Banii le-au luat minţile! Lara Şaban a fost ucisă de fratele ei, pentru 125.000 de euro. Ancheta a scos la iveală faptul că nu numai fratele ei a urmărit banii tinerei, ci şi celelalte surori şi chiar mama ei.

Familia Larei Şaban a trăit într-o sărăcie lucie, asta până când frumoasa constănţeancă a început o poveste de dragoste cu Hüsseyin Sipahi, un politician turc. Lara a început să trăiască o viaţă de prinţesă. Case de lux, maşini de zeci de mii de euro, bijuterii şi haine scumpe. Politicianul nu îi refuza nimic tinerei. Deşi Lara avea grijă şi de rudele din ţară, şi le trimitea mereu bani mamei, celorlalte două surori şi fratelui ei, aceştia erau veşnic nemulţumiţi şi îşi doreau mai mult.

Lara îşi cumpărase în Constanţa o casă şi un apartament cu vedere la mare. În casa poleită cu aur şi cu pietre Swarovski îşi lăsase familia să locuiască. În luna mai, când mama Larei, Elvie Ghibăldan, a aflat că tânăra a venit în ţară cu 125.000 de euro, pentru a mai cumpăra un apartament pe care urma să-l treacă pe numele fiicei ei de 3 ani, s-a făcut foc şi pară. Potrivit notarului care urma să întocmească actele, mama Larei îi cerea să treacă noul apartament pe numele ei şi se înfuria de câte ori Lara o refuza.

Mai mult, potrivit rechizitorului întocmit de procurori mama Larei a îndepărtat din anturajul fiice sale persoanele în care aceasta avea încredere şi care îi făceau diverse servicii (grădinarul, menajera, şoferul). După ce a fost ucisă pentru bani, de fratele ei, mama Larei nu s-a împăcat cu ideea că odată cu moartea fiicei sale a secat izvorul cu bani din Turcia.

A încercat să-şi sechestreze nepoata de 3 ani, crezând că dacă va rămâne în custodia ei, va obţine bani de la tatăl turc de pe urma micuţei. Alya a fost însă luată de un procuror şi dusă în Turcia, la tatăl din certificatul de naştere: Eray Ekrem Arda, un apropiat al iubitului ei turc. Acum, femeia a plecat în Turcia, după fetiţă.

Fratele i-a furat un autoturism de lux

Nici lui Gilberto Ghiunal Şaban, fratele Larei, nu îi ajungeau banii primiţi de la aceasta. El a încercat să o şantajeze ameninţând-o pe Lara prin intermediul unui mesaj transmis prin reţeaua Facebook că va dezvălui în România faptul că are o relaţie cu un bărbat însurat.

Apoi, văzând cu nu îi merge, a vândut unul dintre autoturismele surorii sale, un Porsche Cayenne după ce i-a falsificat Larei semnătura.

În ziua în care şi-a ucis sora, întrucât ştia că are asupra ei 125.000 de euro cu care urma să-şi cumpere un apartament, i-a trimis mai multe sms-uri iubitului turc al Larei spunându-i că vrea să angajeze un detectiv pentru a o găsi pe sora sa dispărută, dar că nu dispune de bani şi l-a rugat pe acesta să îi trimită. Gilberto Ghiunal Şaban şi complicele lui, George Davidescu, au fost trimişi joi în judecată pentru omor calificat şi deosebit de grav.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net