Lady GaGa închide circulaţia în centru

Ultima actualizare:

Restricţiile auto în zonele amintite încep joi la ora 10.00 şi se întind până vineri, la ora 5.00. pe bulevardul Unirii (între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei), dar şi pe bulevardul Libertăţii (între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite) nu se va putea intra cu maşina. Măsurile au fost luate pentru buna desfăşurare a concertului de joi seară, eveniment care începe la ora 20.30. Traficul auto va fi restricţionat pe porţiuni chiar şi cu o zi înainte de concert. De azi, 15 august (ora 00.00) până sâmbătă, 18 august (ora 8.00), nu se va putea circula pe banda întâi a Bd. Libertăţii (dinspre Bd. Naţiunle Unite sprea Calea 13 Septembrie).

De azi şi până la 19 august (ora 23.00) nu se va circula pe banda a III-a a bretelei rutiere din dreptul Ministerului de Finanţe, dar şi pe banda a III-a a bretelei din faţa Parchetului General. Tot de azi se va interzice accesul pe banda I a ambelor bretele, până la 19 august (ora 23.00). Artista americană, care va sosi în Capitală azi, promite un spectacol de zile mari. Accesul în zona de concert se va face începând cu ora 17.00, prin cele două porţi amplasate pe Bd. Libertăţii. Cei care nu şi-au cumpărat bilete până acum, o mai pot face azi şi mâine din magazinele Diverta şi din Unirea Shopping Center, la preţuri cuprinse între 90 şi 150 de lei.

Pe aici ocoliţi zona de concert

Pentru a veni în sprijinul bucureştenilor aflaţi la volan, poliţiştii de la Brigada Rutieră recomandă folosirea a trei rute ocolitoare. Cei care vin dinspre Bd. Ghencea pot urma traseul Calea 13 Septembrie - Bd. Tudor Vladimirescu - Bd. George Coşbuc - Bd. Regina Maria - Piaţa Unirii sau traseul Calea 13 Septembrie - str. Izvor - str. B. P. Haşdeu - Bd. Vasile Pârvan - str. Ştirbei Vodă. Cei care circulă dinspre Piaţa Alba Iulia pot urma traseul Bd. Unirii - Bd. I. C. Brătianu - Splaiul Independenţei - Pod Haşdeu - str. B. P. Haşdeu - str. Izvor - Piaţa Arsenalului - Calea 13 Septembrie.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net