Lacrimile fetei nu l-au impresionat. Şi-a violat sora de 15 ani

Ultima actualizare:

    Dumitru Panait, ridicat de poliţişti după ce şi-a batjocorit sora
Dumitru Panait, ridicat de poliţişti după ce şi-a batjocorit sora

Nu mai puţin de trei violuri au îngrozit Vasluiul la sfârşitul săptămânii trecute!

Vineri, Dumitru Panait (28 de ani) a mers cu sora lui la marginea satului Deleni, pentru a tăia iarbă. Pe drum, el a aruncat-o pe fata de 15 ani din căruţă, a lovit-o şi a batjocorit-o, imun la lacrimile copilei. Fata nu s-a putut apăra de propriul frate, un recidivist periculos, cu mai multe condamnări pentru viol şi tâhărie. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Joi noapte au fost comise alte două violuri. Un puşti de 17 ani din comuna Dodeşti a agresat sexual o femeie care putea să-i fie străbunică (90 ani). Găsită în stare de şoc, bătrâna, care locuia singură, a povestit cum tânărul a intrat peste ea, a bătut-o până a leşinat, apoi şi-a satisfăcut poftele bolnave. Poliţiştii l-au prins sâmbătă pe agresor. Tot joi noapte, Florin Ciofu (31 ani), condamnat în 2009 la patru ani de închisoare pentru că şi-a violat mama, a recidivat, victimă fiind tot cea care i-a dat viaţă. Părinţii violatorului l-au primit în locuinţă după ispăşirea pedepsei, iar fiul a comis-o din nou. Femeia le-a spus anchetatorilor că a fost păpuşa sexuală a fiului în ultima vreme şi că l-a reclamat abia după ce a violat-o a patra oară. Recidivistul a fost arestat sâmbătă pentru 30 de zile.

Citeşte mai mult pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net