Lacrimile fetei nu l-au impresionat. Şi-a violat sora de 15 ani

violator.jpg

viol, vaslui
Dumitru Panait, ridicat de poliţişti după ce şi-a batjocorit sora

Nu mai puţin de trei violuri au îngrozit Vasluiul la sfârşitul săptămânii trecute!

Vineri, Dumitru Panait (28 de ani) a mers cu sora lui la marginea satului Deleni, pentru a tăia iarbă. Pe drum, el a aruncat-o pe fata de 15 ani din căruţă, a lovit-o şi a batjocorit-o, imun la lacrimile copilei. Fata nu s-a putut apăra de propriul frate, un recidivist periculos, cu mai multe condamnări pentru viol şi tâhărie. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Joi noapte au fost comise alte două violuri. Un puşti de 17 ani din comuna Dodeşti a agresat sexual o femeie care putea să-i fie străbunică (90 ani). Găsită în stare de şoc, bătrâna, care locuia singură, a povestit cum tânărul a intrat peste ea, a bătut-o până a leşinat, apoi şi-a satisfăcut poftele bolnave. Poliţiştii l-au prins sâmbătă pe agresor. Tot joi noapte, Florin Ciofu (31 ani), condamnat în 2009 la patru ani de închisoare pentru că şi-a violat mama, a recidivat, victimă fiind tot cea care i-a dat viaţă. Părinţii violatorului l-au primit în locuinţă după ispăşirea pedepsei, iar fiul a comis-o din nou. Femeia le-a spus anchetatorilor că a fost păpuşa sexuală a fiului în ultima vreme şi că l-a reclamat abia după ce a violat-o a patra oară. Recidivistul a fost arestat sâmbătă pentru 30 de zile.

Citeşte mai mult pe adevarul.ro!

Loading...

Citește și

  • tribunal, dambovita, viol

    Scene incredibile la Târgovişte! Zeci de săteni din Drăgăeşti – Pământeni au sosit joi la Tribunalul Dâmboviţa pentru a fi alături de cei şapte tineri acuzaţi că au sechestrat şi că au violat recent o fată de 16 ani din localitate. Întreg satul, în frunte cu mama puştoaicei, îi consideră nevinovaţi pe băieţii arestaţi pentru 30 de zile!