Lacrimi şi emoţii pentru familia bărbatului de 300 de kilograme. A fost trimis la spital cu o ambulanţă 4X4

Ultima actualizare:

    (Foto: realitatea.net)
(Foto: realitatea.net)

Robert Cogeanu, bărbatul care cântăreşte 300 de kilograme a plecat miercuri dimineaţă către Timişoara. O ambulanţă 4X4 cu medic îl va duce până la spitalul din vestul ţării pentru a fi operat.

Lacrimi şi emoţii pentru familia Cogeanu din Paşcani. Băiatul lor, Robert, în vârstă de 40 de ani şi care cântăreşte peste 300 de kg a plecat în această dimineaţă către Timişoara, potrivit realitatea.net. O ambulanţă SMURD 4X4, cu asistenţi şi medic, l-a luat pe pacient şi îl va duce până la spitalul din vestul ţării, acolo unde o echipă de medici l-ar putea opera, scrie newspascani.ro.

Bărbatul a fost transportat aseară, 4 martie, cu o ambulanţă, la Spitalul de Urgenţă Paşcani. Doctorii de gardă i-au făcut un set de analize, iar în această dimineaţă o ambulanţă specială de la Iaşi l-a preluat şi îl duce la Timişoara. Cel mai târziu, pacientul va fi până la ora 19:00 pe mâinile medicilor timişoreni.

Bărbatul supraponderal a plecat însoţit şi de tatăl lui. Era îngândurat, pentru că specialiştii i-au spus că va trebui să ţină un regim alimentar pentru a slăbi circa 50 kg pentru a se putea interveni chirurgical.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net