La un WC din Brăila se intră ca la Metrou

wc.jpg

WC, Braila, turnichet
Aşa arată toaleta cu turnichet de la hala din Brăila
Foto: Cristian Techiu

Măsură neobişnuită! Administraţia Pieţelor şi Târgurilor (APT) din Brăila, instituţie subordonată Primăriei, a stârnit o furtună în mediul virtual, după ce a decis să monteze la uşa unei toalete publice un turnichet de tipul celor folosiţi la Metrou.

Brăileanul Cristian Techiu a postat imaginea cu toaleta tehnologizată pe o reţea socială, iar fotografia a fost redistribută masiv. Cele mai importante critici au fost legate de faptul că Piaţa Halelor n-a fost modernizată şi că arată destul de rău, oamenii sugerând că mai bine se investea în lucruri utile. Taxa percepută de aparat este de 1 leu, iar părerea brăilenilor este că investiţia va duce la „odorizarea” tufişurilor din zonă, care vor deveni ţintele celor care nu vor să dea 1 leu. „În contul chiriei pe care o plătim, ar trebui să ne asigure măcar accesul la o toaletă şi la apă curentă. Plătim degeaba taxe. Oamenii vor urina acum prin boscheţi”, spune revoltat Gheorghe Popa, unul dintre comercianţii care au închiriat tarabă în piaţă.

Citeşte mai mult pe adevarul.ro!

 

 

Loading...

Citește și

  • La Piatra Neamţ, primarul oraşului a inaugurat – cu mare fast – câteva toalete într-o şcoală, informează europafm.ro. Reprezentanţii unităţii de învăţământ au organizat festivitatea inaugurării toaletelor inclusiv cu momentul tăierii unei panglici. Aşa că o panglică tricoloră a fost agăţată de uşa de la baie. Primarul a făcut şi fotografii din toaleta şcolii, pe care le-a postat apoi pe internet.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1