La Rânca și pe Transalpina a nins ca în povești

Ultima actualizare:

    La Rânca este  zăpadă de 3 cm
La Rânca este zăpadă de 3 cm

S-a întors iarna în România! În zona montană Rânca a început să ningă în noaptea de marţi spre miercuri, astfel că, de 1 mai, a fost nevoie ca drumarii să îndepărteze zăpada depusă pe carosabil.

Aceștia au intervenit cu utilaje cu lamă şi au împrăştiat material antiderapant. „Este lapoviţă şi ninsoare, suntem nevoiţi să acţionăm pentru că sunt turişti în Rânca şi vrem să fie drumul mereu negru. Este vorba de zona releu şi spre staţiune. Nu se pune problema pe Transalpina, unde zăpada este foarte mare. Avem două încărcătoare de mare capacitate, avem două utilaje cu lamă, material antiderapant şi răspânditor şi mai avem la Târgu-Jiu pregătite trei. Sunt temperaturi scăzute, sub 0 grade, şi nu lăsăm să îngheţe, mai bine acţionăm şi cu material antiderapant”, a declarat  Ion Tudor, directorul Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu. El le recomandă şoferilor care ajung în zonă să aibă montate anvelope de iarnă, pentru că stratul de zăpadă atinge 3 cm. Pe Transalpina, omătul are, în unele zone de pe marginea drumului, chiar şi patru metri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net