La Ploieşti s-a născut un bebeluş cu două penisuri

Ultima actualizare:
Călin Boeru, managerul spitalului
Călin Boeru, managerul spitalului

Medicii din cadrul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie din Ploieşti se confruntă cu un caz medical fără precedent. Un copil s-a născut cu malformaţie rară: are două penisuri.

Copilul a venit pe lume sâmbătă, 13 octombrie, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploieşti. A fost născut pe cale naturală, iar mama nu a făcut până la momentul naşterii nici o ecografie. Medicii se tem ca băieţelul să nu aibă şi alte malformaţii ascunse, motiv pentru care va fi transferat împreună cu mama sa la un spital din Bucureşti pentru investigaţii amănunţite.


    Călin Boeru, managerul spitalului
Călin Boeru, managerul spitalului

“A fost o naştere normală, în schimb aş vrea să specificaţi că este vorba despre o pacientă care nu a fost niciodată la un consult până la naştere. Nu a făcut nici un fel de investigaţie în cursul sarcinii”, a declarat pentru adevarul.ro medicul Călin Boeru, managerul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie din Ploieşti. Medicul a precizat că este prematur să se pronunţe în privinţa stării de sănătate a bebeluşului pentru că micul pacient va avea nevoie de investigaţii de specialitate.

”Copilul şi părinţii trebuie să meargă la investigaţii genetice. Copilul va merge la o clinică de specialitate în Bucureşti, într-un centru care se ocupă cu investigaţii de genul acesta”, a concluzionat medicul Călin Boeru. Surse medicale au declarat că băieţelul are un penis în zona normală şi un al doilea poziţionat sub scrot. Cel mai probabil, copilul va fi transferat în cursul zilei de azi la un spital din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net