La o lună de la acest mesaj a ucis-o! Ce îi scria atacatorul vânzătoarei

Ultima actualizare:

    Loredana Ivan depusese plângere la poliţiefoto: arhiva personală
Loredana Ivan depusese plângere la poliţiefoto: arhiva personală

Loredana Ivan, femeia de 38 de ani care a fost ucisă cu sânge rece în magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu, trăia în teroare de mai mult timp. Avusese o relaţie amoroasă cu bărbatul care a înjunghiat-o, iar în urmă cu o lună păreau fericiţi împreună. După multe tensiuni, ei s-au împăcat la presiunile lui, dar povestea lor s-a terminat tragic.

Deznodământ tragic în povestea de iubire pe care vânzătoarea Alinei Petre o trăia cu un muzicant. Bărbatul făcuse o obsesie pentru Loredana Ivan şi o presa să-l accepte în viaţa ei. Cei doi au avut o relaţie în urmă cu un an, s-au despărţit şi s-au împăcat la presiunile lui, dar refuzul femeii l-a făcut să devină extrem de violent. După multe ameninţări, bărbatul şi-a pus planul în practică, joi dimineaţa, când a intrat în magazinul unde lucra vânzătoarea, a bruscat-o şi a dus-o în uşa băii unde a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuţit. A ales intenţionat acel loc din magazin, se pare, pentru a nu fi înregistrat de camerele de supraveghere din butic.

"Săptămâna trecută a chemat poliţia la magazin. Primea mesaje de pe un alt număr de telefon în care îi scria că o să o omoare şi o să-i taie tendoanele. Ameninţările nu se opreau doar la ea, ci erau şi la adresa băieţelul de şase ani", a povestit o colegă a femeii ucise. 

Ciudat este că în urmă cu mai bine de o lună, cei doi formau un cuplu fericit, ba chiar îşi făcuseră planuri de viitor. Îndrăgostit, bărbatul publica pe contul de socializare fotografii cu Loredana şi mesaje de dragoste. 

Loredana Ivan şi bărbatul păreau fericiţi în urmă cu o lună
Loredana Ivan şi bărbatul păreau fericiţi în urmă cu o lună

"Ziua de 25 martie este ziua mea norocoasă în care am întâlnit fericirea în adevăratul sens al cuvântului. Îţi mulţumesc, minunea mea, că eşti lângă mine acum când s-a împlinit un an. Te iubesc enorm şi sper ca de acum încolo să sărbătorim împreună această dată de 25 martie toată viaţa. Eşti minunea mea, viaţa mea, sufletul meu. te iubesc enorm", a scris bărbatul pe Facebook.

La doar o lună, refuzul femeii de a mai fi cu el l-a scos din minţi, iar bărbatul a atacat-o cu mai multe lovituri de cuţit, lăsând-o într-o baltă de sânge. Deşi medicii au încercat să o resusciteze preţ de mai multe minute, manevrele au eşuat.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net