La mulţi ani, Sunny! Ciobănescul mutilat are familie de trei luni

Ultima actualizare:

A plâns, acum râde. La şase luni după ce era să moară, plin de răni produse de colţii hidoşi ai unor câini de luptă, Sunny, ciobănescul mioritic, a sărbătorit trei luni în casa familiei care l-a adoptat. A primit un tort şi o excursie cu noii stăpâni pe o insulă din Grecia.

Pe 15 februarie, un filmuleţ pus pe reţelele de socializare, în care apare un ciobănesc mioritic atacat cu sălbăticie şi sfârtecat de doi câini de luptă din rasa Amstaff, i-a îngrozit pe internauţi, iar sute de oameni au luat imediat atitudine şi au cerut salvarea patrupedului. Oribila întâmplare a avut loc pe o uliţă a oraşului sucevean Broşteni, iar imaginile au fost filmate de doi martori despre care iniţial s-a crezut că erau proprietarii câinilor de luptă. Sunny, poreclit Cucuruz de localnici, era unul dintre câinii urbei, bolnav şi părăsit.

Reprezentanţii asociaţiei “Casa lui Patrocle” au dus câinele la un medic, apoi l-au trimis la Bucureşti. Aici a fost preluat de o altă asociaţie, Kola Kariola, care a pus câinele pe picioare. O nouă viaţă, un nou nume: Sunny! ”Urechile, toată zona capului, gâtul, erau tumefiate şi străpunse de colţii atacatorilor. Îi curgea puroi din ochi, din urechi, nas şi gură. Pleoapele erau distruse în proporţie de 99 la sută”, îşi aduce aminte Marius Chircă, şeful de la Kola Kariola. Animalul chinuit a fost operat la pleoape. ”Era atât de slăbit încât în timpul intervenţiei a fost resuscitat de două ori, altfel îl pierdeam”, spune Chircă. 

Sunny a împărţit cu prietenul lui, labradorul, tortul primit de la stăpâni
Sunny a împărţit cu prietenul lui, labradorul, tortul primit de la stăpâni

Cei de la Kola Kariola au reuşit să-i găsească acum trei luni şi o familie care să aibă grijă de Sunny. Familia Marin din Piteşti este mare iubitoare de animale şi are o curte unde ciobănescul mioritic se simte deja ca acasă. Zilele trecute, el a fost eroul unei petreceri la care în Broşteniul natal putea doar visa. La aniversarea a trei luni în casa familiei Marin a primit o petrecere, un tort şi asta nu a fost tot. Acum este în Grecia cu stăpânii săi, pe una dintre frumoasele insule de acolo. Nu trebuie să mai lupte pentru viaţa sa, singura grijă fiind să găsească umbră. ”La mulţi ani, Sunny!”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net