La Click!MANIA te aşteaptă o super-maşină

8-act-2-aura-todirica.jpg

Aura Todirică şi Ilie Gheran au câştigat câte o Dacia Logan la Click!Mania

Vineri începe nebunia! Trei simboluri cu o maşină te fac pe loc proprietarul unui autoturism Dacia Logan. Tot ce trebuie să faci e să cumperi Click! în fiecare zi şi să dezlipeşti lozul de pe prima pagină.

V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt! Cel mai iubit concurs din presă se întoarce cu mii de surprize pentru cititorii fideli. Unul dintre cele mai râvnite lozuri este cel care îţi aduce un autoturism Dacia Logan.

 

Maşina în valoare de peste 33.000 de lei are motor pe benzină, normă de poluare Euro 6 şi e fabricată în 2017. Un autoturism asemănător a ajuns în vara lui 2016 la timişoreanul Ilie Gheran. Cititorul nostru i-a făcut rodajul şi e tare mulţumit de maşină. “Am înmatriculat-o şi am pus la număr GAA, iniţialele de la numele fetei mele, Gheran Alexandra Alice. O să i-o las ei. Eu am îngrijit-o. O ţin doar de plimbare, la treburi o folosesc pe cea veche”, ne-a spus timişoreanul. Şi Aura Todirică din Ilfov a câştigat în primăvară o Dacia Logan cu ziarul preferat. Tu poţi fi următorul proprietar  dacă pe lozul tău apar trei simboluri identice. Pentru a câştiga maşina, pe loz trebuie să apară trei simboluri cu maşina. Pe lângă Dacia Logan, Click!MANIA v-a mai pregătit un superb Peugeot 308, bani cash  (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), electronice, electrocasnice şi multe alte surprize. Mai multe detalii despre cea de-a doua maşină pusă la bătaie de Click! citiţi mâine în ziar.

Fişă tehnică

Model: Dacia Logan
Nivel de echipare: Acces
Motor: 1.0 SCe
Putere: 75 CP
Caroserie: Berlină
An fabricaţie: 2017
Normă de poluare: EURO 6
Culoare: Nemetalizată Bleu Navy
Preţ: 33,622 lei (valoare ce include impozitul pe premiu)

Loading...