«La Click!MANIA premiile se dau pe bune»

Ultima actualizare:
Lozul norocos i-a adus şi Anetei Ionescu un set cu ibric şi râşniţă
Lozul norocos i-a adus şi Anetei Ionescu un set cu ibric şi râşniţă

Viorica Popescu (56 de ani) ne-a vizitat la redacţie cu un loz câştigător. Bucureşteanca a câştigat un set cu ibric electric şi o râşniţă. Ea este doar unul dintre miile de câştigători premiaţi până acum de Click!

„La Click!MANIA premiile se dau pe bune. Acum m-am convins. Uite, am luat ziarul, lozul a fost câştigător, iar acum plec cu premiul acasă. Abia aştept să le testez, mai ales că fiecare dimineaţă o încep cu o cafea bună”, ne-a spus doamna Viorica. 

Acelaşi premiu a ajuns şi la Aneta Ionescu (77 de ani), o cititoare fidelă a ziarului Click! Doamna Aneta citeşte cu plăcere ziarul Click! şi are abonament de mai mulţi ani. A fost bucuroasă să vadă că, în afară de ştirile interesante din ziar, o aştepta şi un premiu nesperat. ”Am dechis lozul de la Click!MANIA şi am văzut că este câştigător. Un set de ibric electric şi râşniţă. Nici nu visam aşa ceva. La vârsta mea, nu mai beau cafea, dar am să râşnesc seminţe de in, foarte bune pentru sănătate, iar în ibric am să pregătesc ceaiurile mele preferate. Vă mulţumesc frumos pentru aşa surpriză. Îmi place ziarul vostru. Citesc paginile de sănătate, dar şi de politică, iar scandalurile din lumea mondenă le las mai la urmă”, ne-a spus pensionara.


    Lozul norocos i-a adus şi Anetei Ionescu un set cu ibric şi râşniţăFoto: Click!
Lozul norocos i-a adus şi Anetei Ionescu un set cu ibric şi râşniţăFoto: Click!

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net