La ce a poftit Boureanu imediat după ce a fost eliberat din arest

5_foto-1-3coloane.jpg

Laura Dincă l-a aşteptat pe Cristi Boureanu la ieşirea din arest

Bucurie mare în familia lui Cristi Boureanu, care a fost eliberat vineri, 11 august, din arest. Fostul politician a fost vizitat acasă de către tată şi frate, dar şi de câţiva prieteni apropiaţi. Iubita i-a pregătit mâncare de legume.

”Nu trebuia să facă la vârsta lui aşa ceva”, a spus tatăl lui Cristian Boureanu (44 de ani), în iunie, la scurt timp după ce a aflat că fiul său a fost încătuşat şi dus în arestul Central al Poliţiei Capitalei. Şi-a mustrat fiul, însă bătrânul a fost cel care a suferit enorm după altercaţia cu poliţistul de la rutieră.

Vineri (n.r.: 11 august), când afaceristul a fost eliberat, seniorului i s-au umplut ochii de bucurie, aşa că împreună cu fiul său mai mic, Sorin (40 de ani), a pornit spre casa aflată în Sectorul 6 a feciorului său. Revederea a fost emoţionantă, însă atmosfera s-a înveselit după ce câţiva prieteni apropiaţi au venit să-l salute şi să-i ureze ”bine ai venit acasă!”.

Laura Dincă, iubita lui Boureanu, nu doar că l-a întâmpinat la poarta penitenciarului Rahova, ci s-a ocupat ca locuinţa să fie în ordine şi să aibă pe masă cele mai bune mâncăruri, cărora fostul politician le-a dus dorul în arest. În special, ciorbiţă şi mâncărică de legume, având în vedere că afaceristul încă mai are probleme cu dantura şi, în plus, a ţinut postul Sfintei Mării. Persoana pe care eliberarea lui Boureanu a lăsat-o indiferentă este chiar fosta nevastă, Irina Boureanu.

”Subiectul nu mă interesează. Vom avea proces în toamnă”, a spus mama Ioanei, care se luptă în instanţă pentru a-i aproba pensia de întreţinere de 8.000 de lei pentru fiica lor, Ioana. 

Dosar pentru ultraj 

2-3-neatza-6.jpg

Boureanu, în noaptea scandalului cu poliţiştii

 

In seara zilei de 9 spre 10 iunie, Cristian Boureanu a fost în centrul unui scandal în trafic. Însoţit de iubita lui, Laura Dincă, şi de şoferul care conducea limuzina, fostul politician a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere. Somat să prezinte actele. Lucrurile au degenerat rapid, iar până la injurii a mai fost un singur pas. 

Loading...

Citește și

  • Fostul deputat Cristian Boureanu a fost eliberat vineri, 11 august, din Penitenciarul Rahova şi va rămâne sub control judiciar în dosarul pentru ultraj. Afaceristul a fost întâmpinat la poarta puşcăriei de către iubita lui, Laura Dincă, iar revederea s-a lăsat cu îmbrăţişări şi sărutări înfocate.

  • cristian boureanu scandal trafic politist agresat

    Cristian Boureanu rămâne în arest! Fostul deputat a încercat să convingă instanţa că nu mai este nevoie să stea în spatele gratiilor, după ce a fost trimis în judecată. Procurorii au spus, în faţa judecătorilor, că Boureanu trebuie să rămână în arest, în timp ce omul de afaceri şi avocaţii săi au explicat că poate fi în continuare judecat având o măsura prevenitivă mai blândă, cerând să fie plasat sub control judiciar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1