La ce lux este nevoit să renunţe Liviu Dragnea. Imagini cu conacul său de la Teleorman

Ultima actualizare:

    Conacul lui Liviu Dragnea se întinde pe patru străzi și are intrarea mascată de copaciFoto: adevarul.ro
Conacul lui Liviu Dragnea se întinde pe patru străzi și are intrarea mascată de copaciFoto: adevarul.ro

Liviu Dragnea a ajuns de la confortul unui conac de lux la stoicismul unei celule de închisoare. Deși este creditat cu o avere de poveste, fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea nu deține oficial decât puține bunuri iar conacul de lux l-a cedat la partaj.

Potrivit declarației de avere din ianuarie 2017, Liviu Dragnea mai deține în prezent doar un apartament de 80 de mp în Turnu Măgurele, orașul de baștină, două mașini, câteva spații comerciale cu o suprafață totală de 1527 mp și un teren de 2913, 35 mp tot în Turnu Măgurele . De fapt, el are în Alexandria un adevărat domeniu care ar face invidios orice bogătaș care se respectă.

Oficial, Liviu Dragnea a pierdut acest conac, împreună cu un teren intravilan din Bușteni la divorțul din 28 iunie 2015. Practic, de la surse din PSD, la vecini și angajați, toată lumea spune un singur lucru: domeniul aparține în continuare lui Liviu Dragnea. Acesta se întinde pe două străzi în mijlocul oraşului Alexandria. Conacul fostului șef al PSD, Liviu Dragnea se află într-o curte de 6.895 de metri pătrați, mult mai mare decât un teren de fotbal. Potrivit vecinilor, casa are intrare prin două străzi.

Potrivit b1.ro, Liviu Dragnea a cumpărat prima parte din acest domeniu în anul 2002. De atunci a tot alipit patru curţi vecine, ajungând la dimensiunea de 7.000 mp. Ca suprafaţa să nu mai pară aşa mare, pe 23 martie 2011, i-a donat fiului 2.859 de mp, clădire plus construcţie, astfel că în declaraţia sa de avere, mai apar doar 4.036 de mp.

Potrivit imaginilor, în curtea casei se regăseşte şi o piscină executată la comandă, înconjurată de o casă de oaspeţi. Piscina este realizată după toate regulile opulenței: elemente decorative, jacuzzi încorporat, dar şi un sistem de iluminat subacvatic. În curtea conacului, tronează şi un teren de tenis cu nocturnă și chiar un solar de dimenisuni apreciabile

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net