Tragedie într-o familie din Buzău! La 20 de ani, a rămas văduvă cu trei copii

Ultima actualizare:

    Ştefan Cristian s-a sinucis, copleşit  de greutăţiFOTO Adevărul
Ştefan Cristian s-a sinucis, copleşit de greutăţiFOTO Adevărul

O tragedie în cele mai sumbre aspecte ale sale s-a abătut peste o familie din localitatea Robeasca, judeţul Buzău. O tânără de 20 de ani, mamă a trei copii, este nevoită să înfrunte singură greutăţile vieţii, după ce soţul ei şi-a pus capăt zilelor.

Nicoleta s-a căsătorit de tânără. Ea şi soţul ei, Ştefan Cristian, şi-au întemeiat o familie în urmă cu patru ani. Pe atunci ea avea 16 ani, iar el 30. Au trăit momente frumoase, chiar dacă le-a fost greu. Au fost primiţi să locuiască în gospodăria unuia dintre fraţii bărbatului, însă sperau ca într-o zi să aibă colţişorul lor de rai.  În cei patru ani de căsnicie, Nicoleta a născut trei copii. Familia semăna acum cu cea ideală, însă trăiau modest, din ajutoare sociale. Ştefan muncea cu ziua prin sat pentru ca ai lui să aibă ce mânca. ”Lucra în construcţii pe la oamenii din comună şi era un om foarte muncitor, despre care niciodată nu s-au auzit lucruri rele”, a povestit pentru adevarul.ro, Nicu Minţoiu, viceprimar în Robeasca. La începutul verii, Ştefan a căzut din căruţă şi nu a mai putut munci de atunci. 

În seara zilei de sâmbătă, 9 noiembrie, Ştefan Cristian s-a spânzurat de o grindă, în casă, în văzul copiilor. A fost descoperit de soţie, când încă avea semne vitale, şi a fost transportat cu salvarea la Urgenţele Spitalului Judeţean Buzău. A murit pe data de 12 noiembrie, iar în urma lui a rămas o situaţie financiară dezastruoasă, pe care trebuie să o îndure tânăra mămică. 

Nicoleta Cristian abia a încropit sumele necesare înmormântării lui Ştefan, cu ajutorul cumnaţilor şi rudelor, însă greul abia începe pentru tânăra mămică şi cei trei copii, care au patru ani, doi ani, iar cel mai mic, şase luni. Este posibil ca în următoarea perioadă să fie dată afară cu copii cu tot din casa primită de la fratele soţului. 

O asociaţie umanitară a lansat un apel pentru strângerea de fonduri, pentru lemne, mâncare. “Nu au ce mânca, nu au ce îmbrăca şi ceea ce m-a impresionat este că nu cer nimic! Ei au nevoie de noi, cei ce putem să le schimbăm destinul fiecare cu puţinul oferit”, scrie Alina Grama, voluntar al unei asociaţii umanitare, pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net