La 13 ani a fost diagnosticată cu cancer osos. Are nevoie de 80.000 € pentru operație

Ultima actualizare:

    Ana Bucur a fost diagnosticată cu cancer osos la 13 anifoto: arhivă personală
Ana Bucur a fost diagnosticată cu cancer osos la 13 anifoto: arhivă personală

O simplă durere de genunchi i-a dat viața peste cap unei tinere adolescente. Anei Bucur, o jucătoare talentată de baschet, i-a fost descoperită o tumoră la genunchi. Face chimioterapie, iar medicii au trimis-o la Viena să se opereze. Intervenția costă aproape 80.000 de euro.

În vârstă de 13 ani, Ana Bucur se pregătea intens pentru meciurile de baschet. În aprilie, o durere la nivelul genunchiului a început să-i dea bătăi de cap. Inițial, părinții s-au gândit că ar avea legătură cu sportul sau cu faptul că fata este în creștere, însă pentru că durerea nu dispărea nicicum, ba mai mult, era din ce în ce mai intensă, au hotărât să meargă la spital.

”Ana este singurul nostru copil. O fată cuminte, dedicată studiului, îi place enorm să joace baschet. Din cauza durerii nu a mai jucat deloc. În august i s-a umflat genunchiul și am ajuns la spital. A făcut RMN, iar medicii i-au pus diagnosticul de osteosarcom extremitate distal femur drept stadiul 2 (T1NOMO, G3), un cancer osos grav ce impune intervenție chirurgicală urgentă.  Mi s-a făcut rău când am aflat. Nu vă pot spune mai multe. Medicul ne-a explicat ce înseamnă și ne-a trimis la Fundeni. Suntem la spital, Ana face chimioterapie, plecăm 2-3 zile acasă, apoi ne întoarcem aici. Din octombrie, Ana este înscrisă la școala din spital, nu are voie să aibă contact cu nimeni”, ne-a spus printre lacrimi, mama Anei, Camelia Bucur.


    Ana Bucur, pe terenul de baschetfoto: arhivă personală
Ana Bucur, pe terenul de baschetfoto: arhivă personală

Pentru extirparea tumorii, e necesară o intervenție la un spital particular din Viena. În data de 10 noiembrie 2017, prof. univ. dr. Rainer Kotz a consultat-o pe Ana și a programat operația în data de 13 decembrie 2017 la Clinica Wiener Privatklinik Betriebs-Ges.m.b.H. & Co.KG Viena. Costul estimat al intervenției chirurgicale necesare Anei este de 79.023 Euro și trebuie plătit până maxim 7 decembrie 2017. Din păcate, suma necesară depășește posibilitățile financiare ale familiei.

Cei care vor să facă o faptă bună și să o ajute pe Ana Bucur, pot face donații în conturile părinților fetei.

Titular cont: Bucur Camelia MihaelaCont LEI: RO54BPOS70500913130RON01Bancă: BancpostTitular cont: Bucur MihaiCod EURO: RO31 RNCB 0086 1417 1703 0006Bancă: BCR

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net