L-a târât pe jos că n-a vrut să-i care ghiozdanul

Ultima actualizare:

Gheorghe Albu se teme să-şi mai trimită băiatul la şcoală.El susţine că fiul său, elev în clasa a III-a, este "terorizat" de către un coleg de clasă, care l-a bătut şi l-a legat cu un cablu, apoi l-a fotografiat şi a postat imaginile pe o reţea de socializare.

"Îl pune să-i care ghiozdanul, iar când nu vrea îl ia la bătaie. Unul dintre aceste momente a ajuns pe Facebook. L-a dus pe copil în parc şi i-a pus un cablu de gât. Un alt copil mai mare a văzut, apoi au mers nişte fete să-l salveze şi le-a ameninţat băiatul acela şi pe ele. Practic, l-a trântit pe fiul meu jos, i-a pus cablul de gât şi l-a tras până s-a înroşit la faţă. L-a fotografiat legat şi a postat imaginile. Eu am aflat de la colegii lui ce s-a întâmplat", a povestit tatăl băiatului care ar fi fost agresat.

În replică, tatăl copilului bătăuş respinge acuzaţiile şi spune că a fost vorba despre "o joacă de copii". Din păcate, imaginile au fost şterse între timp de pe internet, iar oamenii legii nu pot analiza fotografiile. Şeful Poliţiei din Drăgăneşti Vlaşca, Mircea Moldoveanu spune că nu a fost depusă nici o plângere în acest caz, dar că vor fi făcute verificări.

"Părinţii nu au sesizat verbal sau în scris Poliţia despre acest caz, pentru că altfel noi am fi început o anchetă. Vom face verificări, dar nu am fost sesizaţi", a declarat şeful Poliţiei din Drăgăneşti-Vlaşca. Şi directoarea şcolii a spus că nu are cunoştinţă despre un asemenea eveniment.

Click!spune

Violenţa în şcoli a luat amploare în ultimii ani. Tot mai mulţi elevi se iau la bătaie în clase sau în curtea şcolii, fără nici o teamă de profesori sau de poliţiştii de proximitate. Potrivit oamenilor legii, bătăile dintre elevi sunt de cele mai multe ori spontane şi pleacă de la mici neînţelegeri. Nu se pune problema că ar exista anumite ‘'găşti'' care s-ar forma în şcoli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net