L-a pândit când a ieşit din bancă şi i-a furat 10.000 de euro

hotuntitled-1.jpg

Jeana Băicoianu: "Am întors cănile ca să-l prindă pe infractor. Am pus mai multe, că-s mulţi bani”
Citeste tot despre: 

Furt de 10.000 de euro, în Ploiești! Un bărbat în vârstă de 70 de ani a reclamat la Poliție faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 45.000 de lei.

Mircea Băicoianu tocmai ce a vândut un teren de 3,5 hectare, din Buzău. Intenționa cu acești bani să-și ajute unicul copil. S-a dus la bancă, a scos 45.000 de lei și a plecat cu maşina spre domiciliu. S-a oprit la un supermarket, la nici 3 minute de casă. Ajuns în fața blocului, omul a observat că nu mai are niciun ban.

„A venit acasă, în parcare, și zice… mi-a furat banii. A desfăcut ușa din față, apoi cea din spate și a dat la o parte canapeaua apoi a luat geanta, banii. Era o moștenire de la socrul meu, cu banii ăștia vroiam să-mi ajut copilul”, a declarat Jeana Băicoianu, soția păgubitului.

Bătrânul bănuiește că a fost urmărit de când a plecat de la bancă. Mai ales că atunci când a coborât din mașină, la supermarket, a văzut un individ suspect care se tot uita la el. Imediat, omul a alertat autoritățile, care în acest caz au deschis și un dosar penal pentru furt calificat. Între timp, soția păgubitului are casa plină de căni puse cu gura în jos.

„Am întors cănile ca să-l prindă pe infractor”, spune Jeana Băicoianu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1