L-a căutat pe păgubaş şi i-a restituit portofelul pierdut

portofel.jpg

portofel, jandarm
Tânărului nu-i venea să creadă că a reintrat în posesia portmoneului

Un moment de neatenţie care îl putea costa scump! Un tânăr de 24 de ani din Satu Mare şi-a pierdut portofelul cu acte şi cu bani, aşa că fluiera deja a pagubă. Când se resemnase, a avut o surpriză plăcută. Un jandarm care găsise portofelul l-a căutat pe tânăr şi i l-a restituit.

Jandarmul nu a stat pe gânduri nici o clipă în momentul în care a dat luni peste portofel, în zona Gării Ferestrău din Satu Mare. Fără să stea pe gânduri, jandarmul  a început să-l caute pe păgubaş. „ A fost identificat proprietarul, un bărbat în vârstă de 24 de ani,  din Satu Mare, care a declarat că a pierdut  portmoneul cu banii şi actele în dimineaţa  aceleiaşi zile”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratul Judeţean de Jandarmi. După ce i-a predat portmoneul cu bani, acte şi carduri, jandarmul l-a sfătuit pe bărbat să fie mai atent cu bunurile sale. Emoţionat, tânărul i-a mulţumit tânărului subofiţer, care, modest, a refuzat să-şi decline identitatea. 

Loading...
 
 

Citește și

  • bancomat, bani

    Săptămâna trecută, o clujeancă de 38 de ani a mers la un bancomat din cartierul Mărăşti pentru că avea nevoie de bani. Nu mică i-a fost surpriza când a găsit 600 de lei în fanta aparatului. Fără să ezite, a venit la Secţia 2 Poliţie cu suma găsită. Poliţiştii au predat banii agenţiei bancare, pentru a fi returnaţi proprietarului.