L-a căutat pe păgubaş şi i-a restituit portofelul pierdut

Ultima actualizare:

    Tânărului nu-i venea să creadă că a reintrat în posesia portmoneului
Tânărului nu-i venea să creadă că a reintrat în posesia portmoneului

Un moment de neatenţie care îl putea costa scump! Un tânăr de 24 de ani din Satu Mare şi-a pierdut portofelul cu acte şi cu bani, aşa că fluiera deja a pagubă. Când se resemnase, a avut o surpriză plăcută. Un jandarm care găsise portofelul l-a căutat pe tânăr şi i l-a restituit.

Jandarmul nu a stat pe gânduri nici o clipă în momentul în care a dat luni peste portofel, în zona Gării Ferestrău din Satu Mare. Fără să stea pe gânduri, jandarmul  a început să-l caute pe păgubaş. „ A fost identificat proprietarul, un bărbat în vârstă de 24 de ani,  din Satu Mare, care a declarat că a pierdut  portmoneul cu banii şi actele în dimineaţa  aceleiaşi zile”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratul Judeţean de Jandarmi. După ce i-a predat portmoneul cu bani, acte şi carduri, jandarmul l-a sfătuit pe bărbat să fie mai atent cu bunurile sale. Emoţionat, tânărul i-a mulţumit tânărului subofiţer, care, modest, a refuzat să-şi decline identitatea. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net