L-au ajuns blestemele pe ”mâncătorul de femei”! Vasile Lavric va fi dat afară din casă

La începutul anului 2014, un mechanic auto din Rădăuți a fost arestat , după ce a fost acuzat că ar fi ucis trei surori, dispărute în mod suspect între anii 1995 și 2005.

Anchetatorii i-au săpat acestuia prin curte, găsind mai multe fragmente osoase, despre care se presupunea la acea vreme că provin de la femeile dispărute. Osemintele descoperite în curtea lui Lavric au fost expertizate, însă au reieşit că sunt de animale. După ce au terminat de răscolit curtea şi atelierul bărbatului, procurorii l-au luat pe sus pe Vasile Lavric şi l-au dus la Bucureşti. „Mâncătorul de femei” a negat din prima secundă că le-ar fi făcut ceva celor trei surori, spunând că acestea sunt plecat în străinătate. „Sunt nevinovat. M-au ridicat abuziv”, a declarat individul presei în momentul în care a fost ridicat de mascaţi.

Procurorii au demonstrate însă doar tentative de omor asurpa unei dintre cele trei surori, după ce a fost lovită de Vasile Lavric cu capuld e sobă. Iar pentru asta a fost cndamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Lucrurile nu stau mai bine pentru el nici acum. Bărbatul urmează să fie evacuate din casă, în urma unei revendicări făcute chiar de către o serie de rude. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Vasile Lavric, bărbatul de 56 de ani din Rădăuţi, denumit şi „mâncătorul de femei” după ce trei surori au dispărut fără urmă, a leşinat ieri la Tribunal.

  • vasile lavric închisoare suspendare judecători crime rădăuți femei

    A scăpat ieftin! Vasile Lavric, bărbatul din Rădăuţi suspectat că şi-a ucis soţia şi pe cele două surori ale acesteia, a scăpat de pușcărie. A fost condamnat la trei de închisoare cu suspendare. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Suceava.