KRUK...şi şase rate reduse din datorie...

Ultima actualizare:

Cel mai adesea cuvântul datorie trezeşte sentimente confuze: de teamă, de ruşine, de supărare. Şi ne întrebăm: cum am ajuns în situaţia asta, de unde s-au strâns toate datoriile astea ? Ceea ce însă uităm să ne întrebăm este dacă fiecare am făcut tot posibilul pentru a evita o astfel de situaţie.

KRUK vine în sprijinul clienţilor săi cu soluţii de plată adaptate capacităţii financiare a clientului, la momentul actual. Fiecare ocazie de a rezolva problema datoriilor trebuie folosită cu iscusinţă: fie că vorbim despre încheierea unui angajament de plată cu rate convenabile, pe o perioadă mai lungă de timp, reducându- se astfel  presiunea unor sume destul de mari ce trebuie plătite lunar, fie despre oportunităţile pe care compania le oferă şi de care sunt informaţi clienţii în timpul discuţiilor cu echipa KRUK.

Tocmai pentru a oferi clieților săi cât mai multe opțiuni și oportunități, în perioada 8 aprilie - 8 mai, KRUK organizează un concurs, ai cărui câştigători beneficiază de reducerea cu şase rate a datoriei. Pentru a putea participa la concurs trebuie să fiţi client KRUK, să încheiaţi un angajament de plată în rate şi să efectuaţi prima plată.  La sfârşitul perioadei de desfăşurare a concursului, extragerea câştigătorilor se va face cu ajutorul softului random.org. Înregistrarea video a extragerii va fi postată pe pagina de Facebook KRUK România.

În discuţiile avute cu clienţii, agenţii KRUK i-au întrebat pe aceștia ce părere au despre interacţiunea cu compania. Un client KRUK a spus: mi-au vorbit foarte frumos, nu mi s-a părut nimic deplasat, o domnişoară mi-a adus la cunoştinţă ce am de făcut şi împreună vom găsi o soluţie, după sărbători. Şi nu a fost un singur răspuns favorabil, peste 85% dintre cei contactaţi în acest scop, au avut reacţii similare. Modul pozitiv în care a fost percepută această interacţiune este reflectarea abordării pro-client pe care o implementează KRUK.

La întrebarea pe care cei de la KRUK şi-au pus-o, şi anume: „cum putem ajuta clienţii să iasă din labirintul datoriilor?”, răspunsul  a fost acela de a le asculta şi mai atent dorinţele, de a fi şi mai aproape de ei. Astfel, KRUK a dezvoltat platforma online e-KRUK.ro, unde clienţii pot vedea în orice moment şi la orice oră, care este situaţia datoriilor adiministrate de companie, pot solicita încheierea unui angajament de plată, iar alte facilități urmează a fi implementate în curând.

Dacă aveți datorii la KRUK participaţi la concurs  şi puteţi fi unul dintre câştigători. Intraţi pe e-kruk.ro şi înregistraţi-vă sau sunați la *5785 și împreună cu agenții companiei veți stabili ratele lunare pe care să le puteți plăti cu regularitate.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net