Kovesi neagă orice acuzație: „Nu am niciun motiv să-mi dau demisia”

Ultima actualizare:

    Kovesi îi asigură pe cetățeni că DNA nu falsifică probeFoto: arhivă personală
Kovesi îi asigură pe cetățeni că DNA nu falsifică probeFoto: arhivă personală

Laura Codruța Kovesi a susținut miercuri seară, 14 februarie, o conferință de presă cu scopul nu de a răspunde acuzațiilor inculpaților, ci pentru a-i lămuri pe cetățeni că DNA nu falsifică probele și întotdeauna respectă legea.

Potrivit News.ro, Şefa DNA a fost întrebată, miercuri seară, despre noile acuzaţii care i-au fost aduse de către Sebastian Ghiţă, ea reluând afirmaţiile potrivit cărora nu comentează acuzaţiile inculpaţilor. Ea a ţinut să sublinieze, de altfel, că a organizat această conferinţă de presă nu pentreu a-i răspunde inculpatului Vlad Cosma şi altor inculpaţi, ci pentru a le spune cetăţenilor că DNA nu falsifică probe şi respectă legea.

"Anul trecut v-am răspuns exact la aceleaşi întrebări. De-a lungul timpului am spus că nu comentez acuzaţiile inculpaţilor. Sunt situaţii în care vin inculpaţi şi fac denunţuri. Nu putem interzice acest lucru oamenilor. Obligatia procurorilor este să verifice aceste lucruri. Nu pot lua de bune aceste informaţii", a declarat Kovesi.Ea a ţinut să sublinieze, de altfel, că a organizat această conferinţă de presă nu pentreu a-i răspunde inculpatului Vlad Cosma şi altor inculpaţi, ci pentru a le spune cetăţenilor că DNA nu falsifică probe şi respectă legea.

Întrebată de jurnalişti dacă ştie la ce raport a făcut referire Tudorel Toader, Kovesi a spus că nu ştie şi că nu a mai discutat cu ministrul Justiţiei."Nu ştiu despre ce raport este vorba, nu am discutat cu ministrul Justiţiei. Singura discuţie a fost în faţa dumneavoastră, la CSM, când s-a dezbătut raportul de control. De atunci nu am mai avut nicio discuţie cu ministrul, nu mi s -u cerut date, informaţii", a declarat Kovesi.

"Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Am respectat legea în tot ce am făcut", a declarat Laura Codruţa Kovesi, întrebată dacă va demisiona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net