Klaus Iohannis, despre Gabriel Oprea: „Se creează o falsă problemă”

Ultima actualizare:

În 22 septembrie este Ziua Internaţională fără maşini, iar președintele Klaus Iohannis a acceptat să pedaleze, pentru o cauză umaniatară. Nu a ratat ocazia să îl atace pe Gabriel Oprea.

Imagini inedite cu presedintele au fost suprinse, joi, 22 septembrie, în zona Baneasa. Iohannis a participat la campania ”Pedalăm pentru Invictus 2017”, demarată de Asociația Povestașii și Invictus România.

”Scopul acestui eveniment este strangerea de fonduri pentru a-i sprijini pe militarii români răniți în teatrele de operațiuni din Afganistan să participe la Jocurile Mondiale Paralimpice – Invictus Games 2017 (Toronto, Canada)” , a transmis Administrația Prezidențială.

Deși venise pentru un motiv nobil, îmbrăcat lejer, în tricou, Klaus Iohannis a făcut și declarații despre votul din Senat în cazul Gabriel Oprea. ”Se creează o falsă problemă în privința imunităților, problema este doar la foști și actuali miniștri”, a spus președintele, adăugând că este dispus să discute inclusiv despre imunitatea președintelui.

Șeful statului a mai spus că votul în cazul lui Gabriel Oprea arată ”foarte, foarte clar că este nevoie de o reînnoire și de o curățare a clasei politice”.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net