Klaus Iohannis: «Toți liderii europeni sunt ingrijorați de situația din România»

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannisfoto: Hepta
Klaus Iohannisfoto: Hepta

Președintele Klaus Iohannis participă, vineri (3 februarie), la reuniunea informală a Consiliului European. Șeful statului a făcut declarații privind discuțiile pe care le-a avut cu alți lideri europeni.

Klaus Iohannis a transmis că ceilalți șefi de stat sunt îngrijorați în ceea ce privește situația din România. „Trebuie să spun că am avut în pauza foarte multe discuții cu aproape toți liderii europeni. Lumea a vrut să știe ce se întâmplă în România, cum evoluează situația. Toți sunt îngrijorați și speră ca România să facă tot ce se poate pentru a rămâne pe calea statului de drept”, a declarat președintele.

„Toți au apreciat foarte mult că românii au o voce puternică și au rămas impresionați că sute de mii de români au ieșit în stradă pentru a protesta pentru statul de drept în România. Toți ar regreta dacă România ar face pași care ar îndepărta-o de la statutul de stat de drept”, a mai transmis Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă susținută după prima sesiune a Consiliului European, desfășurat în Malta.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net