Klaus Iohannis: „Sunt bucuros să constat o schimbare de atitudine. Foarte multă lume dorește să se vaccineze”

Ultima actualizare:

Președintele Klaus Iohannis a vizitat marți centrul de vaccinare de la Romexpo. După vizită, șeful statului a declarat că este mulțumit de organizare și că este bucuros să observe o schimbare de atitudine în ceea ce privește intenția românilor de a se vaccina.

„Am vizitat cel mai mare centru de vaccinare care este amenajat la Romexpo, o realizare notabilă. Îi felicit pe cei care s-au implicat pentru a realiza acest centru. Sunt foarte bucuros să constat că atmosfera în general se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut, o schimbare de atitudine. În săptămânile și lunile următoare, cum vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia de acest serviciu de vaccinare. Aici, la acest centru, ar putea fi vaccinate până la 3-4.000 de persoane pe zi”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a spus că speră ca din vară „să ne întoarcem la o viață normală”, potrivit digi24.ro.

„Foarte multe centre în toată țara vor începe să funcționeze, vor crește gradual capacitatea și noi avem cu toții speranța ca până în vară să avem suficient de multe persoane vaccinate pentru a termina cu această pandemie. Atrag însă atenția că vaccinarea singură nu rezolvă pandemia. Până voma vea suficient de mulți oameni vaccinați este nevoie de respectarea cu strictețe a tuturor măsurile impuse. Revenirea la o viața normală este posibilă dacă respectăm restricțiile, pe de altă parte când suficient de multă lume, 60-70% din populație, se va vaccina. Poate dacă facem lucrurile așa cum trebuie, în această vară să ne întoarcem la o viața normală”, a mai spus Klaus Iohannis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net