Klaus Iohannis și soția lui, la biserică de Paștele Catolic. Ce mesaj a publicat președintele

57447336_399094310643774_4720730045457367040_n.jpg

Klaus Iohannis și soția lui au participat la slujba de Paște

Preşedintele Klaus Iohannis a mers în această dimineaţă la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, pentru a celebra Paștele catolic. Şeful statului a venit la slujbă alături de soţia sa, Carmen.

Klaus și Carmen Iohannis au ajuns la biserică în jurul orei 10:00, iar inaite de a participa la prima zi a Paștelui, el a publicat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Cristos a Înviat! Pace, speranță și armonie tuturor credincioșilor care sărbătoresc astăzi Paștele! Celor care își serbează onomastica în Duminica Floriilor, le urez „La mulți ani!” și multe bucurii, alături de cei dragi!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a făcut câteva declarații chiar din fața bisericii. „Le doresc la mulți ani creștinilor care sărbătoresc azi Învierea Domnului, iar creștinilor care sărbătoresc Floriile, le spun Sărbători fericite, Florii frumoase și celor care au zi onomastică, La mulți ani,” a declarat președintele cu zâmbetul pe buze.

Loading...

Citește și

  • klaus iohannis

    Nu e weekend să nu fie văzut pe pârtiile de schi. Nu este vorba despre vreun campion naţional care se antrenează pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing din 2022, ci despre preşedintele Klaus Iohannis. Fie pe masivul Şureanu, fie la Păltiniş, şeful statului face “cristiane” înconjurat de nu mai puţin de patru sepepişti, care nu-l scapă din ochi nici când face selfie-uri cu turiştii.

  • Preşedintele Klaus Iohannis a participat la slujba specială de Crăciun, la Catedrala Evanghelică din Sibiu, însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis. Liderul ţării le-a urat tuturor românilor care sărbătoresc astăzi naşterea Domnului, Crăciun fericit!