Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, mesaj pentru Regele Mihai

Ultima actualizare:

    Regele Mihai este grav bolnavFoto: romanialibera.ro
Regele Mihai este grav bolnavFoto: romanialibera.ro

Casa Regală a anunțat, miercuri (2 martie), că Regele Mihai I este grav bolnav și că se retrage din viața publică. Președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au reacționat pe conturile lor de Facebook. Aceștia i-au transmis mesaje încurajatoare Regelui Mihai și și-au arătat îngrijorarea față de starea acestuia de sănătate.

„Sunt profund îngrijorat de veștile legate de starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai I. În aceste momente dificile, ii transmit un gând bun, de optimism și sănătate. Îi doresc să îi dea Dumnezeu putere, energie şi să-l sprijine cu iubire, așa cum Majestatea Sa a dăruit iubire, speranţă și a sprijinit poporul său de-a lungul deceniilor”, a scris Dacian Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Și Klaus Iohannis a reacționat în mediul online, după ce a aflat că Regele Mihai este grav bolanv: „Am primit cu îngrijorare vestea deteriorării stării de sănătate a Majestății Sale Regelui Mihai. Îmi doresc ca Regele să aibă puterea să treacă peste aceste momente dificile și îmi exprim nădejdea că Familia Regală va rămâne și pe viitor același reper deosebit de speranță și solidaritate. Este important ca, mai ales în aceste clipe grele, să nu uităm exemplul vrednic de curaj și dăruire pus în slujba națiunii de către Majestatea Sa Regele încă din 1927”.

Miercuri (2 martie), Casa Regală a anunțat că Regele Mihai I este grav bolnav și că se retrage din viața publică. Diagnosticele puse de echipa medicală fiind „carcinomepidermoid metastazant” şi „leucemie cronică”. Regele Mihai a fost supus unei intervenții chirurgicale și rumează un tratament complex și solicitant, fapt pentru care nu mai poate lua parte la evenimentele publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net