Klaus Iohannis: «România trimite mai mulți soldați în Afganistan!»

Ultima actualizare:

    Iohannis se afl zilele acestea  la summit-ul NATO
Iohannis se afl zilele acestea la summit-ul NATO

De la 770 la 950 de soldați. Armata României își mărește considerabil prezența în Afganistan iar reprezentanții Guvernului Dăncilă vor trebui să facă rost de banii necesari întreținerii noilor unități.

Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat satisfăcut ieri, la închiderea summitul NATO de la Bruxelles că România este una dintre puținele state membru ale alianței, care respectă promisiunea de a aloca 2 la sută din PIB pentru apărare. Ziua nu începuse prea bine pentru șeful statului român, care a fost anunțat că întâlnirea cu Donald Trump, președintele SUA, nu se va mai ține. Nu pentru că acesta ar fi avut ceva cu țara noastră, ci pentru că ”americanul”este supărat și negociază pe bani cu principalele state membre ale NATO. Iohannis s-a consolat însă petrecându-și astfel, mai mult timp în compania consoartei, care din motive neștiute a fost una dintre cele mai puțin vizibile”prime doamne”prezente la summit.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net